Adana Demirspor - Osijek maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Osijek'i konuk edecek. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, taraftarlarının önünde oynamanın üstünlüğü ile rövanş için avantajlı skoru elde edeceklerini söyledi. Peki, Adana Demirspor - Osijek maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Adana Demirspor - Osijek maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Konferans Liginde Cluj'u eleyen Adana Demirspor, play off turunu hedefliyor. Adana'da oynayacak maçta Adana Demirspor, Hırvatistan temsilcisi Osijek'i konuk edecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Adana Demirspor - Osijek maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ADANA DEMİRSPOR - OSIJEK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor ile Osijek, 10 Ağustos Perşembe günü karşılaşacak. Bu akşam oynanacak karşılaşmanın başlama saati 21.00. Gürcistan federasyonundan Goga Kikacheishvili tarafından yönetilecek Adana Demirspor Osijek maçı, şifresiz olarak TV 8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR'UN OSIJEK MAÇI KADROSU

Adana Demirspor'un sezon öncesi kadrosuna kattığı Andreaw Gravillon, CFR Cluj ile oynanan 2. eleme turu rövanş maçında kırmızı kart gördüğü için Hırvat ekibi karşısında forma giyemeyecek.

Akdeniz ekibinin Osijek karşılaşması için UEFA'ya bildirdiği kadroda, şu futbolcular bulunuyor:

Kaleci: Goran Karacic, Ertaç Özbir

Defans: İsmail Çokçalış, Abdurrahim Dursun, Semih Güler, Jovan Manev, Abdulsamet Burak, Jonas Svensson, Kevin Rodrigues

Orta saha: Sergen Kiradi, Hijran Boyaci, Yücel Gürol, Tayfun Aydoğan, Yusuf Sarı, Younes Belhanda, Badou Ndiaye, Dorukhan Toköz, Yusuf Erdoğan, Benjamin Stambouli

Forvet: Emre Akbaba, David Akintola, Luis Nani, Cherif Ndiaye

ADANA DEMİRSPOR-OSIJEK MUHTEMEL 11'LER:

Adana Demirspor: Karacic, Svensson, Manev, Semih, Rodrigues, Stambouli, Emre, Yusuf, Belhanda, Akintola, Cherif Ndiaye

Osijek: Malenica, Grzan, Brlek, Mkrcthyan, Drambayev, Nejasmic, Evangelou, Jugovic, Spoljaric, Mierez, Caktas

 

Adana Demirspor
Fenerbahçe Livakovic'te mutlu sona yakın! Haftaya geliyor Neftçi Bakü - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Tete G.Saray formasını giydi! İşte o kare Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?