Adana Demirspor maçı sonrası Şenol Güneş: Ozan'ı, Cengiz'i, Çağlar'ı beğeniyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor maçı sonrası Şenol Güneş: Ozan'ı, Cengiz'i, Çağlar'ı beğeniyorum

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Adana Demirspor'u 1-0 yendi. Siyah beyazlılara 3 puanı getiren gol Masuaku'dan geldi.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI TUZAĞA DÜŞMESİN"
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Nedense Beşiktaş üstünde daha çok transfer yazılıp çiziliyor ama benim beyanım olmadı. Takımın başarasına katkı yapacak oyuncularla çalışacağız. Bir dedikodu ortamı oluşturmak doğru değil. Hoca bunu alacak, bunu bırakacak... Beşiktaş taraftarı tuzağa düşmesin" ifadelerini kullandı.

"ÇOK BEĞENDİĞİM OYUNCU VAR"
Gedson ile ilgili konuşan Güneş, "Gedson yürekten oynuyor. Özellikleri var, eksiklerini düzeltirse bunu daha iyi kullanabilir." dedi.

Adı geçen oyuncularla ilgili gelen soruya yanıt veren Güneş, "Samet Akaydın'ı, Onur Bulut'u, Ozan Tufan'ı beğeniyorum. Cengiz Ünder'i, Çağlar Söyüncü'yü beğeniyorum. Çok beğendiğim oyuncu var ama bunlar alınır, alınmaz... Samet'in başka bir takımla anlaştığı konuşuluyor. Ben işime bakıyorum" diye konuştu. 

Adana Demirspor'u kendi sahasında tek golle mağlup etti Brezilya’nın efsanesi hayatını kaybetti G.Saray anında cevap verdi Aslan son saniyede zirveye pençe attı