Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması "Finansal anlamda sorun yok"

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi ve başkanı olan yapımcı Acun Ilıcalı, kulübün içinde bulunduğu durum ve transfer politikasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Finansal anlamda sorun olmadığını belirten Ilıcalı, "3-4 transferimiz daha olacak" dedi.

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması "Finansal anlamda sorun yok"

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Yeni Malatyaspor'dan bedelsiz gelen Benjamin Tetteh'i Fransa'dan bir kulübe sattıklarını açıkladı. İşte açıklamalar...

"TETTEH FRANSA'YA GİTMEK İSTEDİ"

"Son birkaç gündür taraftarlarımızın Finansal Fair Play konusunda endişelendiklerini duydum. Bir sorunumuz olmadığını söylemek isterim. Tetteh'in ayrılmasının bununla hiçbir ilgisi yok. Kendisini etkileyen bazı sorunlar nedeniyle ayrılmak ve Fransa'ya gitmek istedi. Liam Rosenior ve ekibi, onun takımdan ayrılmasını onayladılar. Tetteh'in takımdan ayrılmasıyla başa çıkabileceklerine inanıyorlar, bu yüzden bizim onayımızla gitmesine izin verdik."

"TETTEH'İ SUÇLAMAYACAĞIM"

Tetteh'i suçlamayan Ilıcalı, şu ifadeleri kaydetti:

"Tetteh için küçük bir miktar para alacağız ama mesele bu değil. Bu transferin gerçekleşmesi için ona desteğimizi gösterdik ve büyük paralar istemedik. Ben ve Liam, bizimle birlikte olmak isteyen ve tüm çabalarını veren oyuncularla devam etmek isteriz. Eğer herhangi bir oyuncu burada olmak istemiyorsa sorun değil. Tetteh'i suçlamayacağım çünkü hayat bu, herkesin kendi duyguları ve nedenleri var."

HOCAMIZ DAR BİR KADRO İSTİYOR

Teknik adam Liam Rosenior'un planlarından bahseden Ilcalı, "Taraftarlara tam da Liam Rosenior'un istediği gibi bir takım kurmak üzere olduğumuzu söylemek istiyorum. 3-4 transferimiz daha olacak ve takıma baktığımızda Liam'ın geliştirmek istediği alanlara yöneleceğiz. Bence Liam da çok mutlu. Liam'ın planlarının bir parçası olarak görmediği bazı oyuncuların ayrılmasını bekliyorum. Çünkü Liam, kendi tarzında oyunculardan oluşan daha küçük bir kadro istiyor, kimin gideceği onun kararı olacak ama bu kararların FFP ile hiçbir ilgisi yok. Liam, belli sayıda oyuncudan oluşan iyi bir kadro istiyor." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı İngiltere
Juventus men edildi TFF Tahkim Kurulu Başkanı hayatını kaybetti Icardi İstanbul'a geliyor Kartal turun kapısını araladı!