Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a yanıt: Yarın Mourinho'nun yüzüne nasıl bakacaksınız?

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, kürsüye gelerek konuşma yaptı. Aziz Yıldırım'ın iddiaları hakkında konuşan Ilıcalı, "Aziz Yıldırım çok ağır şeyler söyledi cevap vermek istemiyorum. Kendisini mahkemeye verdim zaten. Adalet gerekli cevabı verecek." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a yanıt: Yarın Mourinho'nun yüzüne nasıl bakacaksınız?

Aziz Yıldırım'ın Şükrü Saraçoğlu'nu terk etmesinin ardından kürsüye çıkan Acun Ilıcalı, Yıldırım'ın iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Çok güzel bir takımın taraftarlarıyız. Bence birlik olduğumuzda yıkamayacağımız duvar yok. Genç yaşta çok zor şeyler yaşadım, anne ve babamı genç yaşta kaybettim. Ondan sonra hayata tutunurken hep iyi şeyler düşündüm, Allah da bana hep daha fazlasını verdi. Kendi kariyerimde yaşamadığım mutluluk kalmadı. Bu dönemde beni en mutlu eden şeylerden biri Fenerbahçemiz'in başarısı oldu, iyi ki Fenerbahçeliyiz.

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a yanıt: Yarın Mourinho'nun yüzüne nasıl bakacaksınız? - Resim : 1

"24 SAAT DURMADAN ÇALIŞIYORUZ"

Fenerbahçe'yi Avrupa'da şampiyonluğa oynayan güçlü ve yenilmez bir takım haline getirmek için çalışmalara başladık. 24 saat durmadan çalışıyoruz.

Gördüğüm tablo, başkanımız Ali Koç'u takdir etmemi gerektiriyor. Onun geldiği Fenerbahçe'de 600 milyon euro borç, maaşlar ödenmiyor...

Geldiğim Fenerbahçe'de ise kadrosu güçlü, 1 mağlubiyetle geçen bir sezon, adaletin olmadığı bir sezon, hep beraber burada buluşup bütün Türkiye'ye bu mesajı verdiğimiz bir sezon oldu. Şimdi sıra geldi şampiyonluğa.

"AZİZ YILDIRIM'I MAHKEMEYE VERDİM"

Sayın Aziz Yıldırım'ın hakkımdaki suçlamaları çok üzücü. Biliyorsunuz yakın bir dostluğumuz vardı. programıma konuk oldu, defalarca şeref tribününde beni ağırladı, ben onu zor durumunda hapishanede ziyaret ettim.

Şahsıma atılmadık çamur kalmadı. Aziz Yıldırım çok ağır şeyler söyledi cevap vermek istemiyorum. Kendisini mahkemeye verdim zaten. Adalet gerekli cevabı verecek."

"YARIN NASIL YÜZÜNE BAKACAKSINIZ?"

Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho'nun menajerine komisyon verildiği yönündeki iddialarının ardından Acun Ilıcalı, "Siz 'Jose Mourinho'nun menajerine açıktan para verildi' derseniz burada 3 suçlanan oluyor: Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun menajeri ve dolayısıyla Jose Mourinho. Jose Mourinho, Aziz Yıldırım’ın yaptığı suçlamaları duymadı mı? Yarın Mourinho’nun yüzüne nasıl bakacaksınız? ‘Açıktan komisyon aldı.’ diyorsunuz. Mourinho beni aradı, ‘Bana neden çamur atılıyor, anlamadım’ dedi." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a yanıt: Yarın Mourinho'nun yüzüne nasıl bakacaksınız? - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

Tarihi gün... Fenerbahçe başkanını seçiyor A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosu açıklandı Galatasaray, Okan Buruk'un maaşını açıkladı! Ampute Milli Takımımız finalde