Acun Ilıcalı, Ali Koç'un başkanlığı bırakma konusunu değerlendirdi

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda Ali Koç hakkında konuştu. Bir sonraki başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Koç'u değerlendiren Ilıcalı, "Ben de Ali Koç'u ikna etmek için elimden geleni yaparım." dedi.

  • Ünlü yapımcı ve aynı zamanda İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, 343 Digital YouTube kanalında yayınlanan Röveşata programına konuk oldu.
  • Fenerbahçe ve Türk futbolu hakkında görüşlerini paylaşan Ilıcalı, Ali Koç'un bir sonraki başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasını da değerlendirdi.
  • Ilıcalı, "Fenerbahçe'ye faydalı olacağını düşünüyorum. Hikayesinin bitmediğini düşünüyorum. Ben de Ali Koç'u ikna etmek için elimden geleni yaparım." dedi.
  • Ali Koç'un takımı ligden çekme ihtimalini de değerlendiren Ilıcalı Koç hakkında, "İçinde bir çocuk var. Çocuğu kızdırırsan ne olur, topunu alır gider." değerlendirmesinde bulundu.
Rusya - Paraguay maçı iptal edildi Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak 2024? Süper Kupa maçı ertelendi mi? A Milli Takım, Macaristan'a mağlup oldu