Abdülkadir Ömür'den çarpıcı itiraf! "Manchester City 26 milyon euro önerdi..."

Trabzonspor'un yıldız ismi Abdülkadir Ömür, yıllar önce Manchester City'nin kendisini istediğini ancak o dönemin başkanı olan Ahmet Ağaoğlu'nun 26 milyon euro'luk teklifi kabul etmediğini açıkladı.

Abdülkadir Ömür'den çarpıcı itiraf! "Manchester City 26 milyon euro önerdi..."

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını arasında Slovenya'nın Kranj şehrinde sürdürüyor. Karadeniz ekibinin milli futbolcusu Abdülkadir Ömür, Slovenya kampında TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Ömür'den çarpıcı itiraf! "Manchester City 26 milyon euro önerdi..." - Resim : 1

"26 MİLYON EURO'YU REDDETTİ"

Manchester City'den teklif aldığını ancak dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun teklifi reddetiğini söyleyen milli futbolcu, "Avrupa hedefim var teklifler de geldi ama başkanımız o zaman kabul etmedi. Sonrasında da sakatlıklar yaşadık. Yurt dışı hedefimiz hala var. Tek taraflı bir ayrılık asla olmayacak. Uygun şartlar oluşursa giderim.

Manchester City'nin teklifi içimde kalmadı desem yalan olur. Başkan'a 26 milyon euro teklif geldiğini söyledim; gitmek için izin istedim. Başkan teklifi reddetti. Sonrasında sakatlandım. Her şerde bir hayır olduğuna inanırım...

Abdülkadir Ömür'den çarpıcı itiraf! "Manchester City 26 milyon euro önerdi..." - Resim : 2

Hocamız şu anda antrenmanlarda öncelikli olarak bizim performansımızı ve koşu mesafemizi yukarı çekmeye çalışıyor.

Arda Güler bizi çok gururlandırdı. Onun yalnız olmadığını hissettirmemiz lazım. İnanılmaz bir kulübe gitti." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor
Ankaragücü Mert Çetin'i kiraladı Fenerbahçe Alexander Djiku'yu transfer etti Başpehlivan Zeybek hedefini anlattı! Altın kemer... Yiğit Yeşilyurt'un hedefi milli takım