A Milli Takım'ın yıldızı İsmail Yüksek Hırvatistan'a sahayı dar etti! Tüm rekorları alt üst etti

A Milli Takımımızın deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 yendiği maça İsmail Yüksek damga vurdu. Fenerbahçe'nin milli yıldızı, Hırvatistan Milli Takımı'nın tamamından daha fazla top kaparken, Luka Modric-Marcelo Brozovic-Mateo Kovacic üçlüsünün tamamından daha çok ikili mücadele kazandı.

A Milli Takım'ın yıldızı İsmail Yüksek Hırvatistan'a sahayı dar etti! Tüm rekorları alt üst etti

EURO 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan ile karşı karşıya gelen A Milli Takım, rakibini 1-0 yenerek grup liderliğine yükseldi ve organizasyona katılma yolunda dev bir adım attı.

A Milli Takım'ın yıldızı İsmail Yüksek Hırvatistan'a sahayı dar etti! Tüm rekorları alt üst etti - Resim : 1

Vincenzo Montella döneminde ilk maçına çıkan milliler müthiş bir galibiyete imza atarken, İsmail Yüksek performansıyla parmak ısırttı.

A Milli Takım'ın yıldızı İsmail Yüksek Hırvatistan'a sahayı dar etti! Tüm rekorları alt üst etti - Resim : 2

EURO 2024 ELEMELERİ'NDE 2 ALANDA REKOR KIRDI

Real Madrid, Manchester City gibi takımlarda top koşturan futbolculardan kurulu Hırvatistan orta sahasına büyük üstünlük kuran İsmail Yüksek, maçı 8 top kapmayla tamamladı ve EURO 2024 Elemeleri'nde bu sayıya ulaşan ilk futbolcu oldu.

A Milli Takım'ın yıldızı İsmail Yüksek Hırvatistan'a sahayı dar etti! Tüm rekorları alt üst etti - Resim : 3

Modric-Brozovic-Kovacic üçlüsüne maç boyunca zor anlar yaşatan İsmail Yüksek, yine EURO 2024 Elemeleri'nde bir maçta 15+ ikili mücadele, 10+ sahipsiz top kazanan ilk futbolcu oldu.

A Milli Takım'ın yıldızı İsmail Yüksek Hırvatistan'a sahayı dar etti! Tüm rekorları alt üst etti - Resim : 4

İSMAİL YÜKSEK, HIRVATİSTAN'I TEK BAŞINA GEÇTİ

Tek başına Hırvatistan Milli Takımı'nın tamamından (7) daha fazla top kapan İsmail Yüksek (8), Modric-Brozovic-Kovacic üçlüsünün tamamından (13) daha fazla ikili mücadele kazandı (16).

A Milli Takım'ın yıldızı İsmail Yüksek Hırvatistan'a sahayı dar etti! Tüm rekorları alt üst etti - Resim : 5

Milliler EURO 2024'e nasıl gider? Grupta son puan durumu Millilerden 'İtalyan işi' galibiyet Real Madrid'de Arda Güler döndü Burak Yılmaz'ın yardımcıları belli oldu