A Milli Takım'ın yeni hocasını duyurdu! Stefan Kuntz'un yerine gelecek isim...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz bugün bir araya geldi. İkilinin görüşmesinden ayrılık kararı çıktı. Alman hocanın yerine göreve Vincenzo Montella'nın getirileceği ifade ediliyor.

A Milli Takım'ın yeni hocasını duyurdu! Stefan Kuntz'un yerine gelecek isim...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, bugün A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile toplantı yaptı ve Alman hocanın sözleşmesi feshedildi.

A Milli Takım'ın yeni hocasını duyurdu! Stefan Kuntz'un yerine gelecek isim... - Resim : 1

Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan bugunkü yazısında, A Milli Takım'ın yeni hocasının Vincenzo Montella olduğunu öne sürdü.

LÖW REDDETTİ

TFF'nin ilk olarak Joachim Löw ile temas kurduğunu belirten Özbostan, Alman teknik adamın teklifi kabul etmediğini ifade etti..

A Milli Takım'ın yeni hocasını duyurdu! Stefan Kuntz'un yerine gelecek isim... - Resim : 2

MONTELLA DAHA AĞIR BASTI

Löw'ün ardından Abdullah Avcı ve Vincenzo Montella'yı gündemine alan Federasyon iki isimle de anlaştı. TFF Yönetimi içinde "yabancı" diyen olsa da Abdullah Avcı'ya destek veren bir grup da vardı. Yapılan müzakerelerde yabancı tercihinin daha ağır bastığı ve Montella'da karar kılındığı belirtildi.

A Milli Takım'ın yeni hocasını duyurdu! Stefan Kuntz'un yerine gelecek isim... - Resim : 3

İşte Özbostan'ın o yazısı...

Milli Takım'ın yeni teknik direktörü İtalyan Vincenzo Montella oldu. Önce bu sabah TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riva'ya davet ettiği Stefan Kuntz ve avukatı ile görüşüp, sözleşmeyi feshedecek.

A Milli Takım'ın yeni hocasını duyurdu! Stefan Kuntz'un yerine gelecek isim... - Resim : 4

Alman teknik adamın mukavelesi Haziran 2024'te bitiyordu. Dolayısıyla da Kuntz'un alacağı bir tazminat olacak. Bildiğim kadarıyla teknik adam, aylık 100 bin Euro maaş alıyor.

Biz gelelim yeni hocamıza… Bu konuda çok şey yazılıp çizildi. Federasyon yönetiminin gönlünün Almanya Milli Takımı'nda 15 yıl görev yapan ve Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Joachim Löw'de olduğunu duydum. Alman hoca ile irtibat da kuruldu, teklif yapıldı ama kendisi kabul etmedi.

A Milli Takım'ın yeni hocasını duyurdu! Stefan Kuntz'un yerine gelecek isim... - Resim : 5

Olsaydı iyi bir seçim olacaktı. Her şeyden önce tartışma yapılacak bir hoca değil. Futbol kamuoyunun saygı duyup, önünde ceketini ilikleyeceği bir spor adamı.

Geriye Abdulah Avcı ile Montella kaldı. İki teknik adamla da federasyon anlaştı. Ama yabancı tercihi daha ağır bastı ve Montella'da karar kılındı. İtalyan teknik adamla Milli Takım, yeni bir maceraya yelken açacak. Bu karar, Türkiye ve Milli Takımımız için hayırlı olsun.

A Milli Takım'ın yeni hocasını duyurdu! Stefan Kuntz'un yerine gelecek isim... - Resim : 6adana-demirsporda-vincenzo-montella-DPsC.jpg" alt="" width="1200" height="1546" />

Filenin Sultanları dörtte dört yaptı: İşte puan durumu ve maç takvimi Galatasaray'ın Devler Ligi'nde konuğu Kopenhag! Muhtemel 11... Filenin Sultanları'ndan 4'te 4 UEFA Şampiyonlar Ligi maç sonuçları ve maç özetleri