A Milli Takım İzlanda'ya Ulaştı, Yarın Maç İçin Hazırlanıyor

A Milli Futbol Takımı, İzlanda'da UEFA Uluslar B Ligi mücadelesi için hazırlandı.

A Milli Takım İzlanda'ya Ulaştı, Yarın Maç İçin Hazırlanıyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 14 Ekim Pazartesi günü oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup dördüncü maçında İzlanda ile karşılaşmak üzere ülkeye ulaştı.

Uçuş ve Varış

Ay-yıldızlı takım, Samsun'dan kalkan özel uçakla İzlanda'nın Keflavik Havalimanı'na iniş yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de milli takım kafilesinde yer aldı.

Taraftarların Coşkusu

Kafile, otobüsle oteline hareket ederken, otel girişinde onları bekleyen bir grup Türk taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Arda Güler ve diğer bazı futbolcular, taraftarlarla fotoğraf çektirip imza verirken, futbolseverlerle güzel anlar yaşadı.

Sakat ve Cezalı Futbolcular

Fakat, milli takım kadrosunda Karadağ maçında sakatlanan Barış Alper Yılmaz ile gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Kaan Ayhan yer almadı.

Basın Toplantısı ve Antrenman

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir milli futbolcu, yarın TSİ 16.45'te Laugardalsvöllur Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlı ekip, maç öncesi son antrenmanını ise aynı stadyumda yarın TSİ 21.00'de gerçekleştirecek.

Maç Zamanı

İzlanda ile Türkiye arasındaki karşılaşma, 14 Ekim Pazartesi günü yerel saatle 21.45'te başlayacak.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maçında 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İzlanda ile...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maçında 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım, İzlanda'ya ulaştı. Ay-yıldızlı kafileyi taşıyan ve Samsun'dan kalkan özel uçak, İzlanda'nın Keflavik Havalimanı'na indi. Milli takım kafilesi, otobüsle kalacaklara otele hareket etti. Milli futbolcuları otel girişinde bir grup Türk taraftar coşkuyla karşıladı. Kafilede milli futbolcu Arda Güler de yer aldı.

UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev 2. Runkara Yarı Maratonu Gerçekleşti Dursun Özbek ve yönetimi ibra edildi Galatasaray taraftarını sevindiren haber