A Milli Takım için bomba iddia! Hamit Altıntop yerine Mesut Özil geliyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefen Kuntz'la yolların ayrıldığına dair çıkan haberler dün TFF tarafından yalanlanırken, 20 Eylül'de Alman hoca ile bir toplantı yapılacağı açıklandı. Bu toplantıdan ayrılık kararı çıkması beklenirken, bomba bir iddia gündeme geldi. Kuntz'la birlikte Hamit Altıntop'un da gönderileceği ve yerine Mesut Özil'in getirileceği ifade ediliyor.

A Milli Takım için bomba iddia! Hamit Altıntop yerine Mesut Özil geliyor

A Milli Takım, EURO 2024 yolunda sahasında Ermenistan'la berabere kalarak büyük bir fırsatı tepti. Ardından hazırlık maçında alınan 4-2'lik Japonya yenilgisi Kuntz'un geleceğini bir kez daha tartışmaya açtı.

A Milli Takım için bomba iddia! Hamit Altıntop yerine Mesut Özil geliyor - Resim : 1

KUNTZ'LA BİRLİKTE HAMİT DE YOLCU

Özellikle Japonya maçı sonrası futbolcuları suçlayan açıklamalar yapması Alman hocanın biletinin kesilmesine sebep oldu. Kuntz'la yolların ayrıldığı iddiaları gündeme gelirken TFF konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

A Milli Takım için bomba iddia! Hamit Altıntop yerine Mesut Özil geliyor - Resim : 2

Çıkan haberlerin asılsız olduğu ifade edilse de deneyimli teknik adamla bir toplantı yapılacağı duyuruldu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Kuntz arasındaki görüşmeden ayrılık kararının çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kuntz'un yerine en güçlü adayların; Abdullah Avcı ve Montella olduğu konuşulurken Alman basınından bomba iddialar peş peşe geldi.

A Milli Takım için bomba iddia! Hamit Altıntop yerine Mesut Özil geliyor - Resim : 3

MESUT ÖZİL'E MİLLİ TAKIM GÖREVİ

Bild'in haberine göre; Kuntz'la birlikte Hamit Altıntop'un da görevine son verilecek. Haberin detaylarında ise Hamit'in yerine futbol kariyerine nokta koyan Mesut Özil getirilecek.

A Milli Takım için bomba iddia! Hamit Altıntop yerine Mesut Özil geliyor - Resim : 4

Futbolculuğu döneminde Türkiye yerine Almanya Milli Takımı'nı tercih etmesiyle uzun süre konuşulan Mesut, kariyerini noktaladıktan sonra A Milli Takım'da görev alabilir.

Alman basınının bir başka iddiası ise; Kuntz'un yerine Joachim Löw teknik direktörlük koltuğuna oturabileceği yönünde.

A Milli Takım için bomba iddia! Hamit Altıntop yerine Mesut Özil geliyor - Resim : 5

Milli takım kariyeri boyunca Löw'le birlikte çalışan Özil, 2009-2018 yılları arasında Almanya formasını 92 karşılaşmada giydi ve 23 gol attı. Mesut, 2014 Dünya Kupası'nda zafere ulaşan takımın önemli bir parçasıydı.

A Milli Takım için bomba iddia! Hamit Altıntop yerine Mesut Özil geliyor - Resim : 6

Son olarak Almanya Milli Takımını çalıştıran Joachim Löw, 2021 yazında beri herhangi bir takımda görev yapmıyor.

Türkiye
Filenin Sultanları 3'te 3 yaptı Filenin Sultanları puan durumu ve maç takvimi son durum! Feyzullah Aktürk’ten büyük başarı! Alex'ten yıllar sonra F.Bahçe itirafı! "Öyle bir para..."