5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 5.haftasında Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Mücadeleyi Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Szymanski'nin golleriyle 3-2 kazandı. Konuk ekibin gollerini ise Buska kaydetti. Sarı-lacivertli takım bu skorla ligde 4'te 4 yaptı.

5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 5.haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Antalyaspor'u ağırladı.

5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti - Resim : 1

Halil Umut Meler'in yönettiği mücadeleyi sarı-lacivertli takım, 45+1'de Dzeko, 56'da İrfan Can Kahveci ve 80'de Szymanski'nin attığı gollerle 3-2 kazandı. 

5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti - Resim : 2

Konuk ekibin gollerini ise 31 ve 64'te Buska kaydetti.

5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti - Resim : 3

Kanarya, bu skorla birlikte puanını 12'ye çıkarırken ligde 4 maçta 4 galibiyet aldı.

5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti - Resim : 4

Antalyaspor'un puanı ise 3'te kaldı.

5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti - Resim : 5

SZYMANSKİ DEVAM EDİYOR

Sarı-lacivertlilerin yeni sezon öncesi takıma kattığı Szymanski, gol katkısıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Polonyalı orta saha, 80. dakikada takımının galibiyet golüne imza attı. Ligin 2. haftasında Samsunspor filelerini de havalandıran 24 yaşındaki oyuncu, ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde gösterdiği başarılı performansta önemli rol oynayan Szymanski, bu sezon toplam 5 gol, 4 asist üretti.

5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti - Resim : 6

DZEKO'NUN LİDERLİĞİ

Sarı-lacivertlilerin yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Edin Dzeko, gollerine bu maçta da devam etti. Bosna Hersekli forvet, 45+1. dakikada takımının ilk golünü atarken, 56. dakikada İrfan Can Kahveci’nin golünde de asiste imza attı.

37 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de çıktığı 4 lig maçında 4. golüne ulaştı. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 2 golü bulunan Dzeko, Fenerbahçe formasıyla gol sayısını 6’ya yükseltti.

5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti - Resim : 7

İRFAN CAN KENDİNİ BULDU

Sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, yeni sezonda gösterdiği gol katkısıyla dikkat çekiyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde attığı 4 golde takımının gruplara kalmasında önemli rol oynayan İrfan Can, Süper Lig’de de ilk golüne Antalyaspor karşısında ulaştı.

Müsabakada sakatlanan Cengiz Ünder’in yerine 5. dakikada oyuna dahil olan İrfan Can Kahveci, maçın 56. dakikasında kafayla topu filelere gönderdi. Milli futbolcu, 80. dakikada Szymanski’nin golünde de asist yapan isim oldu.

28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 5 gol, 4 asist yaparak kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza attı.

5 golün atıldığı maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti - Resim : 8

Fenerbahçe Süper Lig Antalyaspor
Monaco uzatmalarda galibiyeti kaçırdı Beşiktaş'ta tüzük değişti F.Bahçe'den G.Saray'a 28 sayı fark Ankaragücü Sivasspor'a konuk olacak