5-1'lik zaferin ardından Van Bronckhors'dan transfer mesajı

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lugano'yu 5-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşamasına kaldıkları maç sonrası konuştu. Transferin bitmesine birkaç gün kaldığını belirten Bronckhorsti, "Fırsat olursa da bunu değerlendiririz." dedi.

5-1'lik zaferin ardından Van Bronckhors'dan transfer mesajı
  • UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 3-3'ün rövanşında Beşiktaş, sahasında İsviçre ekibi Lugano'yu 5-1 yenerek lig aşamasına yükseldi.
  • Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
  • Exxen'e konuşan Hollandalı hocanın açıklamaları şöyle:

"SKORDAN MEMNUNUM"

  • "İlk yarı iyi oynadık ve çok fırsat yakaladık. İlk yarıda 3, 4 gol daha olabilirdi. İkinci yarıya iyi başlayamadık ve bir gol yedik. Ama 1-1'den sonra fazla fırsat vermedik rakibe. Harika bir gol attık, o golden sonra rakibin geçişlerde çok fazla pozisyon vereceğini biliyorduk. 5-1'lik bir sonuçla maçı bitirdik. Skordan memnunum, gruplara kalma hedefimize de ulaştık."

"KADROMUZU DAHA İYİ HALE GETİRME FIRSATIMIZ OLURSA BUNDAN ŞÜPHE ETMEYİZ"

  • "Geldiğimden beri büyük bir kadromuz vardı bu kadroyu tazeledik. İyi oyuncular kattık takımımıza. Transferin bitmesine birkaç gün var. Kadromuzu yüzde 90-95 tamamladık ama daha iyi hale getirme fırsatımız olursa bundan şüphe etmeyiz. Fırsat olursa da bunu değerlendiririz."
Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy açıklaması Necip Uysal'ı unutmadılar Ciro Immobile | Hayat Öyküsü Beşiktaş güle oynaya kazandı