38 milyon euro'ya imza atmıştı! Manchester United'dan ayrılıp Beşiktaş'a geliyor

Son dakika Beşiktaş haberleri... Yaz transfer döneminde ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde kalan Beşiktaş, atağa kalktı. Ante Rebic ve Chamberlain sonrası bir yıldız daha Kartal olmaya yakın. Siyah-beyazlılar, Manchester United'ın yıldızı Eric Bailly ile prensip anlaşmasına vardı.

38 milyon euro'ya imza atmıştı! Manchester United'dan ayrılıp Beşiktaş'a geliyor

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig ve Avrupa'da başarılı bir sezon geçirmek için kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Manchester United'ın yıldızını İstanbul'a getiriyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Kartal, Milan'dan Ante Rebic'i aldıktan sonra dün de bonservisi elinde olan Alex Oxlade-Chamberlain'i sağlık kontrolünden geçirmek için getirdi.

38 milyon euro'ya imza atmıştı! Manchester United'dan ayrılıp Beşiktaş'a geliyor - Resim : 1

İngiliz yıldızın ardından önemli bir transfer daha bitme noktasına geldi. Fildişili stoper Bailly ile 3 yıllık sözleşme ve maaş konusunda anlaşma sağlandı.

29 yaşındaki savunmacı, Manchester United ile alacaklarına dair son kez görüşecek ve pürüzleri gidererek Beşiktaş'a gelecek.

38 MİLYON EURO'YA İMZA ATMIŞTI

Deneyimli stoper, 2016 yılında Villarreal'den 38 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a imza atmıştı.

38 milyon euro'ya imza atmıştı! Manchester United'dan ayrılıp Beşiktaş'a geliyor - Resim : 2

ManU'da beklentilerin altında kalan Bailly, geçen sezonu Marsilya'da geçirdi. Fransız ekibinde 23 maçta görev yaptı.

Beşiktaş JK
Fenerbahçe Avrupa'da 257. randevuda! Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak? F.Bahçe evinde avantaj peşinde! Rakip Maribor 4 milyon euro'luk teklif vardı! Beşiktaş kararını verdi