25 milyon euro'luk maç! Galatasaray Şampiyonlar Ligi kapısında

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 90 dakika uzaklıkta. Deplasmanda 3-2 yendiği Molde ile sahasında karşı karşıya gelecek olan sarı-kırmızılı ekip, gruplara kalması durumunda en az 25.4 milyon euro'yu kasasına koyacak. İşte muhtemel 11 ve son gelişmeler...

25 milyon euro'luk maç! Galatasaray Şampiyonlar Ligi kapısında

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Norveç'in Molde ekibini konuk edecek. RAMS Park'ta oynanacak müsabaka, saat 22.00'de başlayacak. Maç, EXXEN platformundan yayımlanacak.

25 milyon euro'luk maç! Galatasaray Şampiyonlar Ligi kapısında - Resim : 1

Karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcıları Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik olacak.

Sarı-kırmızılı takım, play-off turunda eşleştiği Molde ile deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-2 kazandı. Galatasaray, rakibi ile yapacağı rövanş maçında da istediği sonucu alarak "Devler Ligi"nde adını gruplara yazdırmaya çalışacak.

25 milyon euro'luk maç! Galatasaray Şampiyonlar Ligi kapısında - Resim : 2

MUHTEMEL 11

Galatasaray: Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Oliveira, Barış-Mertens-Kerem, Icardi

LUCAS TORREİRA'NIN CEZASI BİTTİ

Galatasaray'da cezasını Molde ile oynanan ilk maçta çeken Lucas Torreira, sahadaki yerini alabilecek.
Olimpija Ljubljana ile yapılan rövanş maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Uruguaylı futbolcu, Molde ile oynanan ilk müsabakada forma giyememişti.

WİLFRİED ZAHA VE HAKİM ZİYECH FORMA GİYEMEYECEK

Galatasaray'ın yeni transferleri Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech, Molde maçında forma giyemeyecek.
UEFA'ya bildirilen listede isimleri yer almayan Zaha ve Ziyech, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

ICARDİ 5 MAÇTA 4 GOL ATTI

Galatasaray'ın Molde ile oynayacağı karşılaşmada gözler yine Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi'de olacak. Sarı-kırmızılı takımın, bonservisiyle renklerine kattığı yıldız golcü sezona iyi başladı.
Mauro Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Süper Lig'de 3'ü ilk 11'de olmak üzere forma giydiği 5 maçta 4 kez ağları havalandırdı.

25 milyon euro'luk maç! Galatasaray Şampiyonlar Ligi kapısında - Resim : 3

GALATASARAY'IN KASASI DOLACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanş maçında bu akşam Norveç'in Molde takımını konuk edecek olan Galatasaray, gruplara kalması halinde yüklü bir miktar parayı da kasasına koyacak.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 14.8 milyon euro katılım payı alacak olan sarı kırmızılılar, reklam ve katsayı geliri olarak da 10.6 milyon euro elde edecek.

25 milyon euro'luk maç! Galatasaray Şampiyonlar Ligi kapısında - Resim : 4

Maç yapmadan toplamda 25.4 milyon euro (729 milyon TL) gelir kazanmayı hedefleyen Galatasaray, katsayı durumuna göre 3.4 milyon euro daha gelirini yükseltip 28.8 milyon euro'ya ulaşabilir.

Sarı kırmızılı takım grup maçlarında alınacak her galibiyette 2,8 milyon euro, beraberlikte ise 930 bin euro kazanacak.

Kaynak: AA

Galatasaray
Novak Djokovic ABD Açık'ta rahat turladı Filenin Efeleri İsrail'de parkeye çıkıyor Filenin Sultanları çeyrek finalde Polonya karşısında ABD Açık sürprizlerle başladı