2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Eskişehir'de Start Aldı

Eskişehir'de düzenlenen 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağında start töreni yapıldı, etkinlik iki gün sürecek.

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Eskişehir'de Start Aldı

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda heyecan dolu beşinci ayağı, Eskişehir'de başladı. Petrol Ofisi Maxima sponsorluğunda düzenlenen ralli, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) organizasyonu ile gerçekleştirilmektedir.

Başlangıç Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) ev sahipliğinde Odunpazarı Meydanı'nda yapılan açılış töreninde, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak start seremonisini gerçekleştirdi. Törene, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, Başkan Yardımcısı Cemil Onur Sürmeci ve birçok davetli katıldı.

İki Gün Sürecek Zorlu Etaplar

Ralli, yarından itibaren iki gün boyunca çeşitli etaplarla devam edecek. Bu organizasyonda, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan Ralli Kupası da puan kazanma fırsatı bulacak.

Ödül Töreni Sonunda Gerçekleşecek

Etkinlik kapsamında, Petrol Ofisi Maxima (Uluçayır), Remed Assistance (Yukarı Ilıca) ve Espark (Kirazlıçeşme) etapları 15 Eylül Pazar günü 2 kez geçildikten sonra Espark önünde ödül töreni düzenlenecek.

Eskişehir Rallisi, yerli ve uluslararası ralli tutkunları için büyük bir buluşma noktası olacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli...

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı olan Eskişehir Rallisi için başlangıç töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu (sağ 2) ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak (sağ 3) da katıldı.

Trabzonspor'dan Yeni Transfer: Simon Banza ile Anlaşma Galatasaray'da Cenk Ergün istifa etti Trabzonspor'a müjde Galatasaray'da yıldız isim sakatlandı