2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Eskişehir'de Başladı

Eskişehir Rallisi, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağıyla pistlere döndü. 62 araç, 124 sporcu mücadele ediyor.

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Eskişehir'de Başladı

Petrol Ofisi Maxima sponsorluğunda düzenlenen Eskişehir Rallisi, 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı olarak start aldı. Organizasyon, Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) tarafından ev sahipliği yapılmakta.

Yerel Yöneticiler ve TOSFED Temsilcileri Start Verdi

Etkinliğin ilk günü, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı ve TOSFED Başkan Yardımcısı Cemil Onur Sürmeli tarafından verilen start ile başladı. İlk günde toplamda 62 araç ve 124 sporcu parkurda mücadele etti.

İki Gün Sürecek Etaplar

İki gün boyunca birçok etabın geçilmesi planlanan organizasyonda, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan Ralli Kupasına da puan verilecektir. Bugün, Petrol Ofisi Maxima (Uluçayır), Remed Assistance (Yukarı Ilıca) ve Espark (Kirazlıçeşme) etapları yapılacak. Yarında KYK Yapı Kimyasalları (Yukarı Kalabak) ve Banaz (İdris Yayla) etapları iki kez geçilecek.

Ödül Töreni Duyurusu

Tüm etapların tamamlanmasının ardından Espark önünde ödül töreni gerçekleştirilecektir.

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı olan Eskişehir Rallisi'nin...

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı olan Eskişehir Rallisi'nin ilk günü başladı. İki gün boyunca etapların geçileceği organizasyonda, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Celal Gülerhan Ralli Kupası'na da puan verilecek.

Kaynak: AA

Erden Timur'dan yanıt geldi Roland Sallai Galatasaray'da! Edirne'de Balkan Kürek Şampiyonası Başlıyor 17. Uluslararası Channel Regatta Yelkenli Yat Yarışları Marmaris'te Başladı