19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa A Ligi'nde Mücadeleye Hazır

İstanbul'dan Polonya'ya uzanan 19 Yaş Altı Kadın Milli Takımı, A Ligi hedefleri doğrultusunda hazırlıklarını sürdürüyor.

19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa A Ligi'nde Mücadeleye Hazır

Teknik Direktör Aytürk Kıyıcı, 19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda A Ligi'nde kalmayı hedeflediğini açıkladı. Kıyıcı, "Hedefimiz bu Avrupa Şampiyonası'nda A Ligi'nde kalmak. 2. turda da mücadelemize devam etmek istiyoruz." dedi.

Kamp Hazırlıkları ve Strateji

YUNUS HOCAOĞLU - Polonya'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası A Ligi 1. turuna hazırlanan genç milliler, Erzurum'da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sıkı bir kamp dönemi geçirdi. Kıyıcı, "Erzurum'daki kamplar verimli geçti, kızlarımız çok iyi hazırlandı." diyerek kamp sürecinin faydalı olduğunu vurguladı.

Zorlu Rakipler ve Hedefler

Grup aşamasında İngiltere, İtalya ve Polonya ile karşılaşacaklarını belirten Kıyıcı, "Rakiplerimizin gücünün farkındayız. Ama kızlarımız 90 dakika boyunca mücadele edecekler. Hedefimiz A Ligi'nde kalıcı olmak ve A Takım'a çıkacak oyuncular yetiştirmek." dedi.

Kaleci Defne Sarıoğlu'nun Değerlendirmeleri

18 yaşındaki kaleci Defne Sarıoğlu, kampın verimli geçtiğini belirtti. "Takımımıza 17 Yaş Altı Takımı'ndan gelen oyuncular oldu. A Ligi'nde mücadele etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rakiplerimiz güçlü ama biz de iyi bir takımız." ifadelerini kullandı.

19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Polonya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası A Ligi 1. tur...

19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Polonya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası A Ligi 1. tur maçlarında iyi sonuçlar alıp, yoluna A Ligi'nde devam etmeyi amaçlıyor. Genç milliler, Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki kampı yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanından Ali Koç'a eleştiri Mourinho basın toplantısına katılmadı Acun Ilıcalı maçı değerlendirdi Okan Buruk dev galibiyet sonrası konuştu