1.5 milyara yakın kişi izleyecek: İstanbul'da UEFA Şampiyonlar Ligi Final heyecanı!

UEFA Şampiyonlar Ligi final heyecanı tüm İstanbul'da hissediliyor. Final maçı için bazı yollar ulaşıma kapatılırken, bu akşam Manchester City ile karşılaşacak olan Inter'in, hazırlıklarını tamamladığı bildirildi. Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için İstanbul'a geldiklerini ve sezonu bu kupayla kapamanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Dev maç için İstanbul'a akın eden turistler, İstanbul'daki tüm otelleri doldurdu.

1.5 milyara yakın kişi izleyecek: İstanbul'da UEFA Şampiyonlar Ligi Final heyecanı!

Manchester City, Şampiyonlar Ligi finali öncesi son antrenmanını Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirdi.

İtalyan teknik adam Simone Inzaghi yönetimindeki mavi-siyahlı ekip de, son antrenmanını finalin oynanacağı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptı. 

1.5 milyara yakın kişi izleyecek: İstanbul'da UEFA Şampiyonlar Ligi Final heyecanı! - Resim : 1

BASINA AÇIK ŞEKİLDE 1 SAAT SÜRDÜ

Manchester City, Şampiyonlar Ligi finali öncesi son antrenmanını Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirdi. Teknik direktör Pep Guardiola yönetiminde gerçekleşen antrenmanın tamamı basına açık şekilde 1 saat sürdü. Antrenmanın ilk bölümünde oyuncular orta alanda streching ve ısınma hareketleri yaptı. Antrenman, dar alanda top kapma ve pas çalışması ile sürdü. Antrenmanın son bölümünde ise savunma ve hücum oyuncuları ayrı ayrı duran top organizasyonu çalıştı.

1.5 milyara yakın kişi izleyecek: İstanbul'da UEFA Şampiyonlar Ligi Final heyecanı! - Resim : 2

OTELLERDE UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ YOĞUNLUĞU

İstanbul’da Şampiyonlar Ligi Finali için otellerin çoğu doldu. Olimpiyat stadyumuna yakın otellerde bir kişilik bile yer bulunamıyor. Turistlerin ortalama kişi başı 2000 euro harcama yapacağı hesaplandı.

FİYATLAR 4 KAT ARTTI

Atatürk Olimpiyat Stadyumuna yakın otellerin geceliği 50 euro'dan 200 euro'ya çıktı. Bu olaya rağmen yakın çevrede bir tane bile boş otel kalmadı.

1.5 MİLYARA YAKIN KİŞİ İZLEYECEK

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali, İtalya'nın Inter ve İngiltere'nin Manchester City takımları arasında geçecek mücadeleyi dünyada yaklaşık 1.5 milyara yakın kişi izleyecek.

KUPAYI İLK KEZ BİR TÜRK KAZANACAK

Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan ile Inter'de forma giyen A Milli Futbol Takımı kaptanı Hakan Çalhanoğlu'ndan biri bu akşam kupayı kazanacak. Daha önce hiçbir Türk futbolcunun kazanmadığı bu kupa bir ilke imza atmış olacak.

İSTANBUL'DA ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖNLEMİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, saat 22.00'de Başakşehir İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçı oynanacağı için yarın program bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

1.5 milyara yakın kişi izleyecek: İstanbul'da UEFA Şampiyonlar Ligi Final heyecanı! - Resim : 5

MUHTEMEL 11

Tarihindeki 4. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefleyen Inter'in finale şu 11'le çıkması bekleniyor:

Inter: Andre Onana, Matteo Darmian, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Hakan Çalhanoğlu, Henrikh Mkhitaryan, Federico Dimarco, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Manchester City: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Nathan Ake, John Stones, Rodri, Bernardo Silva, Kevin De Bruyne, İlkay Gündoğan, Jack Grealish, Erling Haaland.

Ziraat Türkiye Kupası Finali yarın! Manchester City - Inter maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray'dan Beşiktaş'a olay gönderme! Materazzi'den Hakan ve Zaniolo sözleri