Zeybekci, Siyonizmin Hedefindeki Türkiye'yi Anlattı

Nihat Zeybekci, Sarayköy İlçe Kongresi'nde Türkiye'nin uluslararası tehditlere karşı egemenliğini vurguladı.

Zeybekci, Siyonizmin Hedefindeki Türkiye'yi Anlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Sarayköy'de gerçekleştirilen 8. Olağan İlçe Kongresi'nde dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

FİLİSTİN VE TÜRKİYE BAĞLANTISI

Zeybekci, "Filistin bizim ecdadımızın emaneti ve bu İsrail zulmü, Türkiye'yi hedef alıyor" diyerek, ülkenin uluslararası arenada yaşadığı zorluklara değindi. Zeybekci, Türkiye’nin egemen bir devlet olduğunu hatırlatarak, "Türkiye edilgen bir ülke olamaz" ifadelerini kullandı.

EKONOMİ ÜZERİNE VURGULAR

Ülkedeki ekonomik dalgalanmaları gündeme getiren Zeybekci, enflasyonla ilgili hedeflerinin yıl sonunda %20 seviyesine ulaşmak olduğunu belirtti. "Kemer sıkmaya devam edeceğiz ama 2025'te piyasalarda canlanma başlayacak" dedi.

KONGREYE KATILIM YOĞUNDU

449 temsilcinin katıldığı kongrede, mevcut AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Fatma Demirbakan Kurt tek aday olarak yer aldı. Kongreye, AK Parti Denizli milletvekilleri ve il yöneticileri de katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci (sağ 4) Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki Sarayköy...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci (sağ 4) Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki Sarayköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Sarayköy 8. Olağan Kongresi'ne katıldı.

DEVA Partisi'nde Yeni Başlangıç Cumhur İttifakı'nın Gücü Vurgulandı Türkiye Kamu-Sen Zonguldak'ta Ek Zam Taleplerini Açıkladı Destici'den adalet ve güvenlik vurgusu