Zafer Partisi'nde istifa furyası devam ediyor! Son olarak Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Salih Altun istifa etti

Zafer Partisi'nde istifa furyası devam ediyor. Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya'nın ardından İstanbul İl Başkanı Salih Altun da istifa ettiğini açıkladı.

Zafer Partisi'nde istifa furyası devam ediyor! Son olarak Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Salih Altun istifa etti

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Salih Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Altun, yaptığı açıklamada "Yaşadığım hayal kırıklıkları neticesinde kurucusu olduğum Zafer Partisi'nden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

Salih Altun'un açıklaması şu şekilde:
"Ülkücü-Türk Milliyetçisi çizgimden ödün vermeden çıkmış olduğum bu siyasi yolculukta, yaşadığım hayal kırıklıkları neticesinde kurucusu olduğum Zafer Partisinden ve İstanbul İl Başkanlığından istifa ediyorum. Bu yolculukta bana destek olan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim."

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DA İSTİFA ETMİŞTİ
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Adem Taşkaya da partisinden ve görevlerinden istifa ettiğini duyurdumuştu. Taşkaya, partiye olan güveninin sarsılmasını gerekçe olarak göstermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elbistan'da Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar Bakan Akar asker iddialarını yanıtladı Bahçeli'den önemli açıklamalar