Yerel seçimler hakkında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Kendi amblemimizle katılacağız

Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için partilerin yol haritası yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Katıldığı bir TV programında yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçimlere kendi amblemleriyle gireceklerini belirtti.

Mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı ile aynı masaya oturan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 6'lı masayla ittifak kuran ve buradan başarısız sonuç elde eden Temel Karamollaoğlu'nun yerel seçimler için söyledikleri gündem oldu.

Yerel seçimler hakkında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Kendi amblemimizle katılacağız - Resim : 1

Karamollaoğlu, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimlere kendi amblemleriyle gireceklerini duyurdu.

TV5'ten Mustafa Yılmaz'a konuşan Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Saadet Partisi olarak, yerel seçimlere kendi amblemimizle gireceğiz. Bütün seçim bölgelerinde kendi adaylarımızı hazırlayacağız.

Kaynak: haberet.com

Burcugül Çubuk kimdir, kaç yaşında, hangi parti milletvekili? Meral Akşener'den çok konuşulacak sözler: Emekli olup evine gitmelidir Kılıçdaroğlu CHP'nin başına nasıl geçti? Yerel seçimler öncesi yeni bir ittifak mı doğuyor?