Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ittifak açıklaması: Kesin bir çizgimiz yok

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masadan ayrılmasının akabinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ilgi çeken bir açıklama yaptı. "Kılıçdaroğlu, çağrı yaparsa tavrınız ne olur?" sorusuna cevap veren Erbakan, siyasette 24 saatin oldukça uzun bir süre olduğuna vurgu yaparken "Bir ittifakta olmayız diye kesin bir çizgimiz yok" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ittifak açıklaması: Kesin bir çizgimiz yok

Meral Akşener'in altılı masadan kalkması ve ayrılırken Millet İttifakı için oldukça sert açıklamalar yapması siyaset gündemine oturdu. Akşener'siz dün ilk defa toplanan Millet İttifakı'nın bugün cumhurbaşkanı adayını açıklaması beklenirken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Bir TV programına konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, ittifak sorusunu cevapladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ittifak açıklaması: Kesin bir çizgimiz yok - Resim : 1

UZLAŞI SAĞLAMAK MÜMKÜN OLAMAZ
Erbakan, Oğuz Haksever'in "Kılıçdaroğlu çağrı yaparsa tavrınız ne olur?” sorusuna yanıt verirken "CHP’nin politikalarıyla ilgili eleştirilerimiz de ortada. Bu noktada uzlaşı sağlamak çok da mümkün olmaz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ittifak açıklaması: Kesin bir çizgimiz yok - Resim : 2

ERBAKAN: "SİYASETTE 24 SAAT UZUN BİR ZAMAN"
Siyasette 24 saatin çok uzun olduğunu söyleyen Fatih Erbakan, “Şu anda içince bulunduğumuz durumda kendi başımıza seçimlere girip, adayımızı çıkaracağız. Siyasette 24 saat uzun bir zaman eğer prensiplerde anlaşabilirsek, bir ittifakta olmayız diye kesin bir çizgimiz yok. Mesele milletvekili olmak ve Meclis’e girmekten ziyade prensipler üzerinde uzlaşmaktır. Bugüne geldiğimiz aşamada böyle bir ittifakla anlaştığımız yok. Kendi başımıza gireceğiz, o şekilde gözüküyor” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan adaylığının açıklanmasına saatler kala dikkat çeken hamle! "İn oradan aşağı" "Deprem bölgesi normale dönmeden bize dinlenmek haram" Altılı masadan kalkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geri dönmek için tek şart Dikbayır'dan sitem ve eleştiri dolu sert sözler