Yavuz Ağıralioğlu yeni parti kuruyor! Tarih verip yol haritasını açıkladı

İYİ Parti eski Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni bir siyasi parti kuracağını resmen duyurdu. Partinin isminin henüz belirlenmediğini ancak sonbaharda kurmayı planladıklarını belirten Ağıralioğlu, mevcut milletvekillerinden de partiye katılacakların olabileceğini ifade etti.

Yavuz Ağıralioğlu yeni parti kuruyor! Tarih verip yol haritasını açıkladı
  • Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, uzun süredir kuracağı yeni parti ile anılırken ilk kez resmi bir açıklamada bulundu.
  • Yeni partisi hakkında “Partimizi sonbaharda kuracağız. Henüz ismi belli değil” diyen Ağıralioğlu, mevcut vekillerden katılım olabileceğini söyledi.

Yavuz Ağıralioğlu yeni parti kuruyor! Tarih verip yol haritasını açıkladı - Resim : 1

"BİZ DE 3A İLE YOLA ÇIKACAĞIZ"

  • Ankara'da gazetecilerin sorularını cevaplandıran Ağıralioğlu, AK Parti’nin “yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele” vaadini simgeleyen 3Y ile yola çıktığını hatırlatarak, “Biz de 3A ile yola çıkacağız. Akıl, Ahlak ve Adalet. 3Y halledilseydi belki bunlara ihtiyaç kalmayacaktı. 3Y iddiasıyla çıkılmış siyasi yolculuğun bizim omuzlarımıza yüklediği mesuliyet 3A mecburiyetidir. Akla, ahlaka ve adalete ihtiyacımız var” diye konuştu.
  • Ayrıca Yavuz Ağıralioğlu Dijital Ofis hesabından da aynı ifadeler paylaşılarak, yol haritası kamuoyuna tanıtıldı.

Kaynak: haberet.com

Saadet Partisi’nin olağanüstü kongresi iptal edildi Koray Aydın istifa edeceği iddialarına yanıt İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu ile yemek açıklaması Özgür Özel'den asgari ücret kararına tepki