Trabzon'daki tek CHP'li belediye başkanı Ramis Uzun zehir zemberek sözlerle istifa etti

Trabzon'un 18 ilçesinden birinde seçim kazanan CHP, o ilçeden de kazanan ismin yerine başka bir aday gösterince partilisini küstürdü. Beşikdüzü belediye başkanı Ramis Uzun, adaylık seçiminde hile yapıldığı gerekçesiyle partisinden istifa etti. Giderken ise zehir zemberek ifadeler kullandı.

Trabzon'daki tek CHP'li belediye başkanı Ramis Uzun zehir zemberek sözlerle istifa etti

Geçtiğimiz hafta 31 Mart'ta yapılacak seçimler için 6'sı büyükşehir 242 seçim çevresinde daha belediye başkan adaylarını açıklayan CHP'de ismi açıklanan adaylardan bazıları, partilileri memnun etmedi.

Son olarak Trabzon'daki tek CHP belediyesi olan Beşikdüzü'nde Ramis Uzun, kendisinin aday gösterilmemesine tepki olarak partisinden istifa etti.

Trabzon'daki tek CHP'li belediye başkanı Ramis Uzun zehir zemberek sözlerle istifa etti - Resim : 1
Ramis Uzun

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Uzun yerine, Cahit Erdem aday gösterilmişti.

Trabzon'daki tek CHP'li belediye başkanı Ramis Uzun zehir zemberek sözlerle istifa etti - Resim : 2
Cahit Erdem

" YAPILAN ATAMA KABUL EDİLEBİLİR DEĞİLDİR"

Uzun, aday belirleme sürecinde il ve ilçe örgütünün taraflı davrandığı, kamuoyu araştırması yapmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Ön seçime dahi gidilmeden ve kamuoyu araştırması yapılmadan yapılan atama kabul edilebilir değildir. Üyelerimize ve halkımıza yapılan en büyük saygısızlıktır. Şahsıma ön seçim yapılacak dediler de girmedim mi? Ön seçimden çıkacak aday adayı ile senin aranda kamuoyu araştırması yapılacak dediler de hayır mı dedim?

Trabzon'daki tek CHP'li belediye başkanı Ramis Uzun zehir zemberek sözlerle istifa etti - Resim : 3

"ŞAHSIMA VE HALKIMIZA KOMPLO KURULDU"

Bunların hiçbiri yapılmadan üyelerimizin sadece yüzde 35 ile seçilen geri kalanının kabul etmediği kişi çeşitli hileler ile aday ilan edilmiştir. Bu durum kabul edilebilir değildir. Üyelerimize haksızlık edilmiştir. Şahsıma ve halkımıza kurulan bir komplodur. Kabul edilemez. Şahsıma, üyelerimize ve halkımıza yapılan bu komployu kınıyor, üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ediyorum."

Kaynak: haberet.com

Adalet Kaya İBB sahnesinde PKK elebaşı Öcalan'a özgürlük istedi! Erdal Beşikçioğlu'nun davul zurnalı tanıtımına tepki! AK Parti 2 milyon 300 bin görevli ile sahada olacak Cumhur İttifakı ile İYİ Parti'den ilk ittifak