TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Moskova'ya Resmi Ziyarette Bulundu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Moskova'ya resmi ziyarette bulundu. İkili görüşmeler ve önemli temaslar gerçekleştirecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Moskova'ya Resmi Ziyarette Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi ziyaret amacıyla Moskova'ya ulaştı. Kurtulmuş'u, Moskova Vnukovo Havalimanı'nda Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi Başkan Vekili Konstantin Kosaşev ve diğer yetkililer karşıladı.

Moskova Temasları ve Beklentiler

Kurtulmuş, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, Türkiye-Rusya Federasyonu Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Murat Baybatur, MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal ve TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun ile birlikte Rusya’ya geldi.

Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko tarafından davet edilen Kurtulmuş, Moskova'da bir dizi ziyaret ve ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Ayrıca, Kurtulmuş'un Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de görüşmesi bekleniyor.

Hukukçular İmamoğlu için toplanıyor Özel'i eleştiren vekile Mansur Yavaş'tan salvo Belediye Başkanı Burcu Köksal ile ilgili şantaj ve rüşvet iddiası! Lüks aracından binlerce kaçak elektronik sigara çıkan CHP'li vekil konuştu