Son Dakika: Meral Akşener'den peş peşe gelen istifalara yanıt: Bu bir ahlak sorunu, demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu!

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Parti dediğiniz şey aslında bir sekreterin CEO olduğu bir aile şirketi" diyerek istifa eden Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'na sert sözlerle karşılık verdi. Peş peşe gelen istifaların Sözcü TV, Halk TV, TELE 1 gibi kanallarda ele alınış şeklinin incitici olduğunu belirten Akşener, "Demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu" diyerek Nebi Hatipoğlu'nun kapalı kapılar arkasında kendisine söylediklerini anlattı.

Son Dakika: Meral Akşener'den peş peşe gelen istifalara yanıt: Bu bir ahlak sorunu, demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu!

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul Şile’de düzenlenen istişare toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Son Dakika: Meral Akşener'den peş peşe gelen istifalara yanıt: Bu bir ahlak sorunu, demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu! - Resim : 1

"DEMEK Kİ BAZI ŞEYLERİ ANLATMAK FARZ OLDU"

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti'den "Parti dediğiniz şey aslında bir sekreterin CEO olduğu bir aile şirketi" diyerek ayrılan; 15 Kasım'da AK Partiye geçen Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'nu hedef alan Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

  • Dün akşam televizyonlara bakarken Sözcü televizyonunda bir şey gördüm. Sorular çok inciticiydi. Partimizde 8 kişi farklı aralıklarla istifa etti. Demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu.
  • Ben asla istifa edip giden arkadaşlarımız hakkında onları incitecek tek cümle etmedim.

Son Dakika: Meral Akşener'den peş peşe gelen istifalara yanıt: Bu bir ahlak sorunu, demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu! - Resim : 2

"BUNU İSPAT EDEMEYEN ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZDİR"

  • Benim oğlumun, gelinimin, 4 kız 2 erkek yeğenimin, çocukluk arkadaşlarımızın, fabrikası olan arkadaşlarımızın, inşaat firması olan arkadaşlarımızın bu ülkenin hiçbir belediyesiyle herhangi bir iltisatı irtibatı işi gücü yoktur.
  • Benim ve oğlumun hesapları gayrı resmi kontrol edildi. Bu doğru.

  • Ne benim, ne oğlumun, ne gelinimin, ne eşimin bunlarla bir ilgisi yok. İspat edemeyen şerefsiz oğlu şerefsizdir. İspat ederlerse de zaten ben bu politikayı bırakıyorum!

  • Sözcü'de, Halk TV'de Tele 1'de gülerek yapılan yorumlara ben buradan cevap verdiğime göre bu soruları ilgili belediye başkanlarına sormalarını talep ediyorum. 
  • Siyasi dolandırıcılıktır bazılarının yaptığı.

Son Dakika: Meral Akşener'den peş peşe gelen istifalara yanıt: Bu bir ahlak sorunu, demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu! - Resim : 3

"NİÇİN BİZE GELDİNİZ?' DİYE SORDUM, 'BEN ZATEN AK PARTİLİYDİM' DEDİ"

  • Nebi Hatipoğlu'nu ben hiç tanımam. Ayrılırken bana geldi tebliğde bulundu ben de son derece saygılı davrandım. Sadece 'niçin bize geldiniz?' diye sordum.
  • Verdiği cevap şu: Ben zaten AK Partiliydim. Aday olmak istiyordum. Siz AK Parti ve MHP'yle ittifak yapacaksınız diye geldim.
  • Ben buradan Sayın Erdoğan'a sesleniyorum. Bu arkadaşımız partimize dedi ki: Bu parti bir start-up'mış, bir sekreterin ceo olduğu bir aile şirketiymiş. Bu bir zengin çocuğunun, varlıklı aile starının fırsat eşitliğini aşağıda gören biri.
  • Ben bir genel başkanım. Seçiyorsunuz. Seçmezseniz gidiyoruz.

Son Dakika: Meral Akşener'den peş peşe gelen istifalara yanıt: Bu bir ahlak sorunu, demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu! - Resim : 5

"(CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A) NEBİOĞLU SENİ GEÇMİŞTE TANIYOR OLSA SANA BAYİLİK DE VERMEYECEKMİŞ"

  • Sen bir takanın (kaptan babanın) çocuğusun. Benim babam da maaşlı bir devlet memuru. Ben bir kadın olarak grubu olan bir partinin genel başkanıyım. Sen ise önce belediye başkanı, sonra başbakan sonra cumhurbaşkanı oldun bu ülkede. Anlaşılan Nebioğlu seni geçmişte tanıyor olsa sana bayilik de vermeyecekmiş.
  • Her bir arkadaşımızın ayrılışından sonra çok üzülürüm. Bir genel başkan hiçbir partilisine 'defol git' demez. Her gidene çok üzülmüşümdür ama Allah bizi korumuş şimdi kurban keseceğim.

Son Dakika: Meral Akşener'den peş peşe gelen istifalara yanıt: Bu bir ahlak sorunu, demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu! - Resim : 6

"UYUZ OLDULAR"

  • Niçin biz hedefteyiz? İYİ Parti cumhurbaşkanlığı kazanmak istemeyenlere karşı çıktı da ondan. İYİ Parti toplumun kutuplaştırılmasına karşı çıktı da ondan. İYİ Parti Sinan Ateş'e sahip çıktı, bu da herkesi rahatsız etti. Uyuz oldular.

Son Dakika: Meral Akşener'den peş peşe gelen istifalara yanıt: Bu bir ahlak sorunu, demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu! - Resim : 7

“7 YIL FETÖ’CÜLÜKLE SUÇLANDIM”

  • Milletimiz devleti sokaktan topladı. Ben 7 sene boyunca FETÖ'cü olarak suçlandım. Dosyaya baktığımda kendi sülalemi de öğrenmiş oldum. 7 yıl sonra FETÖ ile herhangi bir şeyim bulunamadı yok. Benim bu konuda ifadem bile yok. İşte Türkiye'de hukukun geldiği nokta bu. Türkiye'yi kutuplaştıranlar, iftiralar Türk kamuoyunun önünde gerçekleşti.

Kaynak: haberet.com

Ersan Şen hangi partiye katılacağını açıkladı Erdoğan'ın Berlin'deki konuşması dünya basınında! Özgür Özel'den ittifak atağı Alman gazeteciye Eurofighter ayarı!