Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner bu sözlerle istifa etti: Parti değil memleket meselesi

Son Dakika haberleri... İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, "Bu parti meselesi değil; bu bir memleket meselesidir. Bu bir Cumhuriyet meselesidir" paylaşımıyla partiden istifa etti.

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner bu sözlerle istifa etti: Parti değil memleket meselesi
  • İYİ Parti'de yerel seçim öncesi sular durulmuyor. Öğle saatlerinde Genel Başkan Yardımcısı ve Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok'un görevden alınmasının ardından bu kez Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner istifa etti.

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner bu sözlerle istifa etti: Parti değil memleket meselesi - Resim : 1

  • İstifasını sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak duyuran Güner, "Bu parti meselesi değil; bu bir memleket meselesidir. Bu bir Cumhuriyet meselesidir" ifadelerine yer verdi.
  • Kamuoyu açıklamasını X hesabından paylaşan Güner şu ifadeleri kullandı:

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner bu sözlerle istifa etti: Parti değil memleket meselesi - Resim : 2

Saadet Partisi'nin TBMM Grubu düştü Siyasilerden Hasan Bitmez için başsağlığı mesajları İYİ Partili Ahmet Zeki Üçok görevden alındı Özel, HDP ile ne görüştü?