Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak kararı! Meral Akşener'den "adayım İmamoğlu" pozu ve paylaşımı

Son dakika haberleri... CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bugün mahkemeden siyasi yasak kararı geldi. Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da olduğu gün Meral Akşener, İmamoğlu'nun yanındaydı ve Akşener cumhurbaşkanı adaylığı için tarafını belli etti. İYİ Parti Genel Başkanı İBB Başkanı'yla fotoğrafını paylaşıp "Kul kurar, kader gülermiş…" notunu yazdı.

Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak kararı! Meral Akşener'den "adayım İmamoğlu" pozu ve paylaşımı

Millet İttifakı'nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istediği cumhurbaşkanı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ydu. Bugün İmamoğlu'na mahkemeden siyasi yasak kararı gelmesi adeta Akşener'in arayıp da bulamadığı olaydı. 

KILIÇDAROĞLU ALMANYA'DA AKŞENER İSTANBUL'DA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Almanya'ya gitti. Meral Akşener ise İmamoğlu'nun destek çağrısının ardından Ankara'dan İstanbul'a geçti. 

ADAYIM İMAMOĞLU POZU
Mahkemenin kararını İmamoğlu ile birlikte takip eden Akşener, İBB Başkanı'yla bir fotoğraf paylaşıp "Kul kurar, kader gülermiş…" notunu yazdı. İYİ Parti Genel Başkanı, İmamoğlu'yla karşılıklı oturduğu bir fotoğrafı paylaşıp adeta "Cumhurbaşkanı adayım Kemal Kılıçdaroğlu" dedi. 

Avukatı konuştu Bugün alınan karar adaletten bağımsızdır "Benim hala gençliğim var" Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak kararı geldi! Peki şimdi ne olacak?