Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkış! "Edepsizdir"

Son dakika! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kızılcahamam kampı sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, buradaki açıklamalarında, İsveç'teki alçak eylem, seçimler, 6'lı masa gibi konuları ele aldı. Bahçeli CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun TSK'yı hedef alan sözleri ile ilgili oldukça sert ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar...

Devlet Bahçeli'den  Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkış! "Edepsizdir"

Son dakika! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampı sonrasında gündeme dair pek çok konuşu ele alan açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'den  Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkış! "Edepsizdir" - Resim : 1

Bahçeli'nin açıklamalarında öne çıkan ifadeler şu şekilde:

ALGI OPERASYONLARI BOŞUNADIR
İki gün süresince iç ve dış siyasi gelişmeler ele alındı. Cumhur İttifakı, 2023 seçimlerine tam manasıyla hazırdır. Algı operasyonları boşunadır. Lider ülke Türkiye'ye mutlaka ulaşacağız. Cumhur İttifakı'nın milli siyaseti ile umutları dirilteceğiz. Zorluklara teslim olmayacağız.

Devlet Bahçeli'den  Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkış! "Edepsizdir" - Resim : 2

7 DÜVEL GELSE DURUŞUMUZ DEĞİŞMEYECEK
MHP sabırlı ve sağduyulu tutumuyla birliğini çelikleştirmiş dava insanlarıyla her mücadeleye hazırlıklıdır. Yılmayacağız. Yıkılmayacağız ve yorulmayacağız. Yoldan da çıkmayacak, adım adım 2023 hedeflerine Cumhur İttifakı ile yürüyeceğiz. Bu ittifak Türk Milletinin özü ve özgüvenidir. 7 düvel üzerimize gelse de duruşumuz değişmeyecek.

2023'e milli birlik ve kardeşliğin mührünü vuracağız. Gelir dağılımında adaleti sağlayacağız, milli gelirimizi artıracağız. Hep birlikte Türkiye olduğumuzu ilan edeceğiz.

Devlet Bahçeli'den  Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkış! "Edepsizdir" - Resim : 3

DÜNYA NEFESİNİ TUTMUŞ 2023 SEÇİMLERİNE KİLİTLENMİŞTİR
Seçimler için geri sayım başladı. Önümüzdeki bahar mevsimi seçim ve sandık mevsimidir. Verilecek her oy Türkiye Yüzyılı'na bir tuğla koyacaktır. Milletimizin bozgunculara, talancılara siyasi devşirmelere itibar etmeyeceğine dair inancımız tamdır. Türkiye'nin kaybedecek bir saniyesi bile yoktur. Sızlanarak, dövünerek hiçbir şey yapamayız. Türkiye artık feleğin çemberini kırmıştır. İstikrarlı yükseliş kararlılıkla devam etmelidir. 2023 seçimlerinde Türk milletinin bekası sınanacaktır. Tüm dünya adeta nefesini tutmuş 2023 seçimlerine kilitlenmiştir.

Devlet Bahçeli'den  Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkış! "Edepsizdir" - Resim : 4

ÇAPSIZ TARTIŞMALAR SONA ERMİŞTİR
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, parlamenter sistemin bütün aksaklık ve anormalliklerini telafi etmiştir. Kuvvetler ayrımı netleşmiş. Davul kimin boynunda ise tokmak da onun eline verilmiştir. Böylelikle devletteki yetki karmaşası, çapsız tartışmalar sona ermiştir.

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL
Zillet İttifakı'nın yapabildiği şey yeni sistem muhalifliğidir. Yatıp kalkıp Cumhurbaşkanlığı sistemini suçluyorlar. Toplanıyor, dağılıyor sisteme iftira atıyorlar. Bilmiyorlar ki Türkiye eski Türkiye değildir. Aziz milletimiz bu sisteme alışmıştır. Bunların geçim kapısı hamasettir.

Devlet Bahçeli'den  Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkış! "Edepsizdir" - Resim : 5

6'LI MASA DARMADAĞINDIR
6'lı masa darmadağındır, her parti kendi çıkarının peşine düşmüştür. Cunta rejimlerini aratmayacak bir nevi konsey yapılanmasıdır. 6'lı masaya bağlanmış bir cumhurbaşkanı hürriyetinin arzu ve arayışı deşifre edilmiştir.

Her bir parti kendi çıkarının, ikbalinin, kendi gizli gündeminin peşine düşmüştür.

(6 lidere ortak yetki tartışması) Yüzde 50'yi aşan bir oy alan cumhurbaşkanıyla, yüzde sıfır bilmem kaç oy oranına haiz bir partinin eşit sorumluluğa ve stratejik konularda aynı imza yetkisine sahip olacağını ifade etmek demokrasiyi ve millet iradesini hiçe saymaktır.

Devlet Bahçeli'den  Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkış! "Edepsizdir" - Resim : 6

VAATLERİ KRİZDİR
Serok Ahmet "Altılı masanın cumhurbaşkanı bizi dinlemezse kriz olur ve yeniden seçime gideriz" demekle zillet ittifakının zehrini kusmuştur. Buradan bir demokrasi, istikrar ve hizmet aşkı çıkmayacağını söylemek için kahin olmaya gerek yoktur. Vaatleri krizdir. Konsorsiyum halinde ülke yönetmektir. Masa şimdiden kriz girdabına yuvarlanmıştır. Projemiz, planımız budur diyemiyorlar. Kriz ibrazı yapıyorlar.

HER OY TAM BAĞIMSIZLIĞA DESTEK OLACAKTIR
Yorulmayacağız, adım adım 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. İşçimizin, çiftçimizin, dul ve yetimimizin, esnafımızın her zaman yanında olacağız. Birlikten nasıl bir kuvvet doğduğunu beraberce göstereceğiz. 85 milyon Türk vatandaşı bizim için kutsal bir emanettir. Verilecek her oy tam bağımsızlığa destek olacaktır.

Yerimizde saymaya, tarihin gerisine düşmeye ne hakkımız ne de niyetimiz vardır. Davası olan her insan umut insanıdır. Türkiye artık feleğin çemberini kırmıştır. İstikrarlı yükseliş kararlılıkla devam etmelidir.

TEK YUMRUK OLALIM, YENİ BİR SAYFA AÇALIM
Zillet partilerine çağrıda bulunmak istiyorum. Aday konusunda ne siz, ne de milletimiz meşgul olsun. Cumhurbaşkanlığı adaylığını konusunu anlaşılan bu yükün altından kalkamayacaksınız. Gelin bu sevdadan vazgeçin. Gelin siz de Türk milletinin sesini dinleyin. Milletvekili seçimine adaylarını göstererek girin. Ancak cumhurbaşkanı adayı konusunda hep birlikte cumhurbaşkanı Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım, yeni bir sayfa açalım. Bu başarının mükafatı da sizde olsun. Kazanamayacağınız bir seçime girmekten vakit varken dönün. El ele verelim, güç birliği yapalım. Zaman kucaklaşma ve birlikte hareket etme zamanıdır. Altlı masa 10 defa toplandı bir arpa yolu mesafe alamadı.

Devlet Bahçeli'den  Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkış! "Edepsizdir" - Resim : 7

DIŞ GÜÇLERİN UMUDU 'ZİLLET'TİR
Kaos planları devrededir. Dış güçlere uşaklık edenler son şanslarını denemektedir. Darbecilerin umudu Zillet İttifakı'dır. Vesayet özlemi çekenlerin, statükocu aymazların, ekonomik tetikçilerin, terörle mücadelemizden rahatsız olan mihrakların.

İSVEÇ'TEKİ KÜSTAH EYLEM
İsveç'le NATO şemsiyesi altında nasıl buluşacağız. İsveç hükümetinin tepkisi yetersizdir. Teröristleri ya cezalandırmalı ya da sınır dışı etmelidir.

Türkiye bu destanı yazmalı. Bu görevden kimsenin kaçma hakkı yoktur. 2023 seçimlerinin güvenli, sakin ve huzurlu bir ortamda yapılması için herkese ihmal edilemeyecek sorumluluklar düşmektedir.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ
Kılıçdaroğlu'nun TSK'ya saldırması vesayet düşmanlığı değildir. Bu su katılmamış ayıptır.

Kılıçdaroğlu "Askerlerin Cumhurbaşkanını alkışlaması çürümüşlüktür" demiş ve komuta kademesine "Haddini bilsinler" demiştir. Bu açıklamayı kınıyorum. Kahraman askerlerimizin üniformasını ortadoğu askerlerine benzeten Kılıçdaroğlu edepsiz ve müfteridir. Alkışladı dediğin kişi Cumhurbaşkanı ve başkomutandır. Ne yapacaklardı? Sırtlarını mı döneceklerdi? Kriz mi çıkaracaklardı? Rahatsız olduğun nedir?

Kılıçdaroğlu unutmasın: Askere düşmanlık, düşmana askerliktir.

"SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERİYORUZ"
Devlet Bahçeli, 2023 seçim çalışmalarına bugün itibariyle başladıklarını dile getirdi.

Bahçeli, "MHP olarak bugünden başlamak suretiyle seçim startını veriyor, bu doğrultuda lazım gelen ne varsa yapacağımızı cümle aleme duyuruyoruz" dedi.

Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu MHP CHP
Kılıçdaroğlu: Davutoğlu haklı... 6'lı masadan dağılma sinyalleri İYİ Parti seçim kampanyasında Ekrem İmamoğlu detayı! "Uslu durduğun sürece seninle işimiz yok"