Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Özgür Efendi'yi özgürleştireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimde AK Parti'nin 11 büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 26 belediye başkanı adayını açıklamak üzere Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, adayları açıklamadan önce CHP lideri Özgür Özel ile ilgili, "Özgür Efendi'yi özgürleştireceğiz" dedi.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
  • Haliç Kongre Merkezi'nde değerendirmelerde bulunan Erdoğan, adayları açıklamadan önce siyaset gündemine dair değerlendirmeler yaptı.
  • Cumhurbaşkanı, CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili, "Özgür Efendi'yi özgürleştireceğiz" dedi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Özgür Efendi'yi özgürleştireceğiz - Resim : 2

"CHP SİYASETEN İFLAS ETMİŞ DURUMDADIR"

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgür Özel ile ilgili açıklamarı şöyle:
Riyad'dan size ekmek çıkmaz. Tişörtleri farklı bir şekilde boyamak size bir şey kazandırmaz. Dürüstseniz ülke genelinde milli ve yerli olarak gösterin. İpleri emperyalist güçlerin ellerinde olan ülkemizle ve milletimizle derdi olanlar. Bizi üzen ülkemizin 2. büyük partisi hüviyetine sahip olan CHP'nin Türkiye düşmanlarına kuyruk olmasıdır. CHP siyaseten iflas etmiş durumdadır.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Özgür Efendi'yi özgürleştireceğiz - Resim : 3

"ÖZGÜR EFENDİYİ DE ÖZGÜRLEŞTİRECEĞİZ" 

  • "Özgür efendiyi de özgürleştireceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için öncelikle CHP'nin başındaki zatın (Özgür Özel) teröristlere ve destekçilerine sahip çıkmaktan vazgeçmesi gerektiğini dile getirdi.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'in nerede bir Türkiye düşmanı, terörsit sevici varsa onların ya sırtını sıvazladığını ya da selam gönderdiğini dile getirdi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Özgür Efendi'yi özgürleştireceğiz - Resim : 4

"KENDİSİNİN ZİNCİRLERİNDEN KURTULARAK ÖZGÜRLEŞMESİNİ İSTERİZ"

  • Cumhurbaşkanı, Özel ile ilgili sözlerini, "CHP Genel Başkanlığı koltuğuna nasıl oturduğunu ya da prangalarla oraya çakıldığını unutturabileceğini zannediyor. Biz kendisinin zincirlerinden kurtularak özgürleşmesini isteriz.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Özgür Efendi'yi özgürleştireceğiz - Resim : 5

"BOYNUNDA DİYET BORCUYLA SİYASET İŞİ OLMAZ"

  • 18 yıl ceza almış bir teröristi adeta Meclis'e tünel kazarak kaçırmayı planlıyor. Bize sataşarak bize hakaret ederek bizi hedef alarak prim kazanmayı düşünüyor. Boynunda diyet borcuyla siyaset işi olmaz.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Özgür Efendi'yi özgürleştireceğiz - Resim : 6

"AĞA BABALARINDAN KURTULSUN ÖZGÜR OLSUN"

  • CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturmak prangalarla kolaydır. Önemli olan gerçek bir siyasi aktör olmaktır. Ağa babalarından kurtulsun özgür olsun. O zaman kendisiyle muhatap olacak arkadaşlarımız vardır. Bu partide olan bitenler CHP seçmenini ilgilendirir." ifadeleriyle noktaladı.
Son dakika! AK Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediyesi başkanı adayı Hilmi Güler oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediyesi başkanı adayını açıkladı İşte Ak Parti'nin Samsun adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkanı adayını açıkladı