Sinan Oğan 2028 için aday olacağını açıkladı

Türkiye İttifakı Partisi'nin Mersin il başkanlığı açılışında konuşan Sinan Oğan, "İnşallah 2028'de sağın ortak adayı olacağım." dedi.

Sinan Oğan 2028 için aday olacağını açıkladı

2023'teki Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci tura kalmasında ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar seçilmesinde kritik bir rol oynayan Sinan Oğan, Türkiye İttifakı Partisi'nin Mersin İl Başkanlığı açılışında 48 kişiye hitap ederek 2028'de sağın ortak cumhurbaşkanı adayı olacağını duyurdu.

"ALTILI MASA ADAYINI SEÇTİRSEYDİK EKONOMİDE KRİZ OLACAKTI"

Katılan kişi sayısının az olduğu açılış töreninde geçen yıl yapılan seçimlerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Oğan, "Biz ikinci turda hangi adayı destekleyeceğimize karar vermeden önce, seçimlerin ikinci tura kalacağını, seçimlerde Türk milliyetçilerinin kilit pozisyonunda olacağını, seçimlerde HDP'yi kilit olmaktan çıkaracağımızı ve seçimlerin merkezine Türk milliyetçilerini oturtacağımızı, seçimlerin ikinci turunda Türk milliyetçileri kimi desteklerse onun kazanacağı sözünü vermiştik." dedi.

"2028'DE SAĞIN ORTAK ADAYIYIM"

Oğan, "İnşallah 2028'de sağın ortak adayı olacağım. Türk sağını birleştiren bir lider olarak Türkiye'yi yönetecek bir isim olma hedefim var" sözleriyle cumhurbaşkanlığı adaylığını da duyurdu.

AK Parti'de yol haritası belirlenecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macky Sall ile görüştü Bahçeli'den Ülkü Ocakları hakkındaki iddialara yanıt: Hepsi ayağımızın altındadır DEM Partili Lice Belediye Başkanı gözaltına alındı