Sağlık Bakanlığı Yardımcılığına atanan Huzeyfe Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Huzeyfe Yılmaz, Sağlık Bakanlığı Yardımcılığı görevine atandı. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra Huzeyfe Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli araştırılıyor.

Sağlık Bakanlığı Yardımcılığına atanan Huzeyfe Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sağlık Bakanlığı yardımcılığına atanan isimlerden birisi de Huzeyfe Yılmaz oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Son olarak TARNET AŞ Genel Müdürü görevini yürüten Huzeyfe Yılmaz'a dair bilgiler merak ediliyor.

HUZEYFE YILMAZ KİMDİR?

Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Yılmaz, Gazi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde yüksek lisans yaptı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı.

Sağlık Bakanlığı Yardımcılığına atanan Huzeyfe Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

2001-2005 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Mühendis ve Teknik İşler Müdür yardımcısı olarak çalışan Yılmaz, 2005-2014 yılları arasında Türksat A.Ş'de, Ankara İl Müdürü, Teknik İşletme Müdürü, Kocaeli İl Müdürü ve Altyapı İşletme Direktörlüğünde çalıştı. Gençlik Spor Bakanlığı'nda; 2014-2018 yılları arasında Bilgi İşlem Dairesi Başkanı, 2017-2018 yılları arasında ise Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürü olarak görev yaptı.

2018 Aralık itibari ile TARNET A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmekte olan YILMAZ, evli ve iki çocuk babası olup İngilizce ve Arapça biliyor.

kimdir
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'dan ilk açıklama! Yeni bakan yardımcıları tüm listesi Resmi Gazete'de yayımlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu kimdir? 9 siyasi partiye ilişkin mali denetim kararı!