Sağlık Bakanı Memişoğlu Sivas'ta Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sivas'ta yaptığı açıklamada sağlık yatırımlarını ve koruyucu sağlık hizmetlerini ön planda tuttuklarını belirtti.

Sağlık Bakanı Memişoğlu Sivas'ta Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sivas'ta yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en iyi sağlık hizmetlerini sunan ülkeler arasında olduğunu vurguladı. Memişoğlu, özellikle koruyucu sağlık kredilerinin ve üretici sağlığının her zaman öncelikleri arasında olduğunu ifade etti.

Şehit Polise Taziye

Memişoğlu, aynı zamanda Ümraniye'deki çatışmada yaşamını yitiren Sivaslı polis memuru Şeyda Yılmaz için taziye dileklerini iletti. Bakan, "Bu tür acıları bir daha milletimiz yaşamaz. Yaralı polisimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

Sivas’ın Tarihi ve Sağlık Geçmişi

Sivas’ın, Osmanlı ve Selçuklu gibi medeniyetlerin merkezi olduğuna dikkat çeken Memişoğlu, buranın tarihi önemli bir şehir olduğunu belirtti. Ayrıca, şehirdeki sağlık hizmetlerine de değinerek Sivas'ın Anadolu'nun sağlık merkezi olma özelliğini sürdüğünü hatırlattı. "Burada olmaktan mutluyum, Sivas halkının misafirperverliğine teşekkür ediyorum" diye ekledi.

Gelecek Hedefleri

Memişoğlu, Sivas'taki sağlık hizmetlerini geliştirmek adına partinin kurullarıyla değerlendirmelerde bulunacaklarını bildirdi. "Daha sağlıklı bir Türkiye için çabalıyoruz. Cumhurbaşkanı’nın liderliğinde her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Biz milletimizin hizmetkarıyız" şeklinde konuştu.

Bakan Memişoğlu'na ziyareti sırasında TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve bazı milletvekilleri eşlik etti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu (sağ 3), Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'i (sol 3) ziyaret...

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu (sağ 3), Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'i (sol 3) ziyaret etti.Memişoğlu'na ziyaretinde, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler (sağ 2) ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.

Özgür Özel'den "ahmak davası" yorumu Meclis Genel Kurulu'na panik düğmesi TBMM Başkanı Kurtulmuş, Moskova'da Resmi Ziyarette Bulundu Hukukçular İmamoğlu için toplanıyor