Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Cuma namazı çıkışı istifa sorularını yine yalanlamadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifasını sunduğu doğrultusunda iddiaların yankıları devam ediyor. Cuma namazı çıkışı konu ile ilgili soruların yöneltildiği Bakan Fahrettin Koca, "Hayırlı olur inşallah" demekle yetindi. Bakan Koca'nın bu söylemi istifa iddialarını daha da kuvvetlendirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Cuma namazı çıkışı istifa sorularını yine yalanlamadı
  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sundu ile ilgili dedikodular Ankara'nın siyasi koridorlarında konuşulmaya başlandı.
  • Sabah sularında patlak veren konu ile ilgili İsmail Saymaz'a bir değerlendirmede bulunan Bakan Koca, "Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda" diyerek iddiaları reddetmedi.

CUMA NAMAZI ÇIKIŞI YİNE REDDETMEDİ

  • Bugün de yine Cuma namazı çıkışı konuyla ilgili soruların muhatabı olan Bakan Koca, "Hayırlı olur inşallah" demekle yetindi.
  • Bakan Koca'nın iki açıklamasında da iddiaları yalanlamaması dikkat çekti.

PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bugünkü programlarını iptal ettiği ve bakanlık koridorlarında da derin bir sessizliğin yaşandığı öğrenildi.
Erdoğan: Suriye'yle ilişkilere açığız Özgür Özel: "Gerekirse Esad'la görüşebilirim, aracılık da yaparım" Koray Aydın'ın istifasının arından İYİ Parti'den ilk açıklama Koray Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? İYİ Parti'den istifa eden Koray Aydın biyografisi