Ramazan Can kimdir? Adalet Bakanı yardımcısı Ramazan Can biyografisi

Ramazan Can, Adalet Bakanı yardımcılığına atandı. Dört dönem Kırıkkale milletvekilliği yapan isim, AK Parti grup yönetim kurulu üyeliği de yaptı. Bakan yardımcılığı açıklanan isim hakkında bilgiler Ramazan Can kimdir, kaç yaşında, nereli soruları ile araştırılmaya başlandı.

Ramazan Can kimdir? Adalet Bakanı yardımcısı Ramazan Can biyografisi

Seçim sonuçları sonrasına belirlenen yeni kabinede yer alan bakanlıklara bakan yardımcıları atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olan Ramazan Can, dört dönem milletvekili yapmıştı.

RAMAZAN CAN KİMDİR?

Ramazan Can, 20 Nisan 1970 yılında Kırıkkale'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra serbest avukatlık yaptı.

Fazilet Partisi Kırıkkale Kurucusu olan Can, AK Parti Kırıkkale kurucu il başkanı olarak görev yaptı.

Ak Parti 22. 24. 25. ve 26. dönem milletvekilidir.

Son olarak 26. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili seçildi ve TBMM'de Adalet Komisyon Üyeliği Güvenlik İstihbarat Komisyon sözcülüğü ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

Ramazan Can, evli ve dört çocuk babasıdır.

kimdir
Münir Karaoğlu İçişleri Bakan Yardımcısı oldu! Münir Karaloğlu kimdir? Bakan Yardımcısı Fatma Varank kimdir? Mustafa Varank'ın neyi oluyor? İmamoğlu: Kendime bir makam, ceket, elbise biçmedim Sağlık Bakanlığı Yardımcılığına atanan Huzeyfe Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?