Özgür Özel'den winner ceket (Kazanan ceket) açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz hafta Ayşe Ateş'in kendisini ziyaretinde ekoseli mavi renkli ceket giymiş, verdiği poz sosyal medyada gündem olmuştu. Özel, Erdoğan ile özdeşleşen ve zaman içinde 'kazandıran ceket' (winner ceket) olarak anılmaya başlanan ceketi neden tercih ettiğini açıkladı.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleşen ve 'kazandıran ceket' olarak adlandırılan ekose ceketi CHP lideri Özgür Özel de giymişti.

Özgür Özel'den winner ceket (Kazanan ceket) açıklaması - Resim : 1

  • Ceketi, geçtiğimiz hafta Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in kendisini ziyaretinde giyen Özel'in bu karesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Özgür Özel'den winner ceket (Kazanan ceket) açıklaması - Resim : 2

"BİR KERE DE BİZ GİYELİM"

  • Özel'e neden bu ceketi tercih ettiği soruldu. Özel ise yerel seçimlerdeki başarısını anımsatarak, "Ceket o kadar da ekoseli bir ceket değil ama görüntüde öyle çıkmış. Bir kere de biz giyelim kime ne zararı var, 47 yıl sonra birinci parti olmuşuz" dedi.

"ARTIK WİNNER BİZİZ"

  • Ceketi, mesaj vermek için tercih etmediğinin altını çizen Özel, "Ceketin adı winner (kazanan) ceketi... Özel bir mesaj yok ama bir kere de biz giyelim ne olmuş dedik. Artık winner biziz. Bir başarıyı tek başına lidere mal etmek sosyal demokrat partiye yakışmaz" dedi.

Özgür Özel'den winner ceket (Kazanan ceket) açıklaması - Resim : 3

"ÖZEL KALEMİM PAYLAŞALIM MI DİYE SORDU"

  • Özel, "Ceketi alalı 15-20 gün olmuştu. O kadar kareli değil. Ayşe Ateş ile fotoğrafı çektirdikten sonra özel kalemim, 'Ceket böyle çıkmış, sorun olur mu' diye sordu. Bir kere de biz giyelim dedim. Mahsur görmedik. 3 gün boyunca CHP Genel Başkanı'nın üzerindeki winner ceketinin konuşulması üzmedi beni" diye konuştu.

Kaynak: haberet.com

İYİ Parti'de bir istifa daha Bakan Koca Cuma namazı çıkışı istifa sorularını yine yalanlamadı Erdoğan: Suriye'yle ilişkilere açığız Özgür Özel: "Gerekirse Esad'la görüşebilirim, aracılık da yaparım"