Özel'den Bahçeli'ye Pınarbaşı yanıtı: Metni hazırlayanları biliyorum, onların kurusu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisi için kullandığı sert ifadelere yanıt verdi. Özel, Bahçeli'nin konuşma metnini hazırlayanları hedef alarak, "Sayın Devlet Bahçeli'nin bugün kullandığı ifadeleri oraya yazanları biliyorum. O ikisinin kusurunu görüyorum Devlet Beyin de canı sağ olsun" dedi.

Özel'den Bahçeli'ye Pınarbaşı yanıtı: Metni hazırlayanları biliyorum, onların kurusu
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin grup toplantısında, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yenilenen seçimler ve Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış'ın görevden alınarak yerine kayyım atanması üzerinden kendisini hedef alan Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

BAHÇELİ: BU ZATIN EDEPSİZ BEYANIDIR

  • Bahçeli MHP Grup Toplantısında, Özgür Özel'in Pınarbaşı ilçesi için 'MHP'li vekilin terör estirdiği' iddialarına tepki göstermiş, "CHP Başkanı müfteriliğine yeni bir halka eklendi. Ağzından çıkacak sözler bunlar mı olmalıydı? MHP'nin herhangi bir mensubunu terörle ilişkilendirmek yumuşama pozu veren bu zatın edepsiz beyanıdır. Sonuca tavrı nezaketsizliktir. CHP başkanı terör ve terörist görmek hususunda merakta ise yanı başında vazo gibi tuttuğu DEM'li bölücülere bakması en doğal tercih olacak. Bize üslup uyarısı yapan kişinin önce kendi ağzını yıkaması tavsiyemdir. Yalan iddialarda bulunan CHP başkanının yolu yol değildir. MHP'nin herhangi bir mensubunu terörle ilişkilendirmek yumuşama pozu veren biz zatın edepsiz beyanıdır" ifadelerini kullanmıştı.

ÖZEL'DEN YANIT GECİKMEDİ

  • Özgür Özel ise Pınarbaşı'nın Alparslan Türkeş'in memleketi olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:
  • "Türkeş'in memleketini CHP kazandı diye bizim MHP'lilere bir hürmetsizliğimiz olmaz. Hiçbir saygısızlık, eksiklik olmaz.
  • Çünkü CHP siyasette gerilimden beslenen bir parti değildir. Kaba kuvvete sarılmayız ama birileri mevcudiyetini koruyacak diye göz de yummayız.

"BAHÇELİ'NİN CANI SAĞ OLSUN"

  • Sayın Devlet Bahçeli'nin bugün kullandığı ifadeleri oraya yazanların o ikisi olduğunu biliyorum.
  • O ikisinin kusurunu görüyorum, Devlet Beyin de canı sağ olsun."

Kaynak: haberet.com

AK Parti-CHP koalisyonu görür müyüz? CHP'den AK Parti'ye koltuk teklifi Bahçeli'den Özel'e salvolar AK Partililer seçimin faturasını birbirine kesti