Mustafa Balbay, Yavaş üzerinden İmamoğlu'nu eleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelen Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay, Yavaş üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik 'tasarruf' eleştirilerinde bulundu. Balbay, "Yavaş’ın günlük yaşamına bakılırsa tasarruf edebileceği bir şey yok. Belediyeye yemek dahil hiçbir kişisel fatura ödetmiyor. Uçak biletlerini kendisi alıyor." ifadelerini kullandı.

Mustafa Balbay, Yavaş üzerinden İmamoğlu'nu eleştirdi

Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay, kaleme aldığı köşe yazısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile arasında geçen sohbeti paylaştı.

Balbay, Mansur Yavaş üzerinden geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenecek olan 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları’nın imza töreni için Roma’ya 73 kişilik bir ekiple giden ve beş yıldızlı Parco dei Principi Grand Hotel & Spa isimli otelde konaklayan ayrıca seyahat için THY Boeing 737 uçağı kiralayarak gündemde büyük ses getirip tepkilere neden olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dolaylı olarak eleştirilerde bulundu.

"TASARRUF EDEBİLECEĞİ BİR ŞEY YOK"

"Yavaş’ın günlük yaşamına bakılırsa tasarruf edebileceği bir şey yok." diyen Balbay, "Belediyeye yemek dahil hiçbir kişisel fatura ödetmiyor. Uçak biletlerini kendisi alıyor." ifadelerini kullandı.Mustafa Balbay, Yavaş üzerinden İmamoğlu'nu eleştirdi - Resim : 1

"Gazetecilerin de işi kolay değil. Son Anadolu gezisi cumaya denk gelmiş. Kentin en büyük camisini önermişler. “Giderken bir köy camisinde kılıp geçelim” demiş." diyerek sözlerine devam etti.

Balbay ayrıca Yavaş'ın CHP’ye ilişkin başlıca arzularını da paylaştı.

Yavaş'ı CHP'ye yönelik öncelikli iki arzusu ise iç bütünlüğünün korunması ve her kesimden oy alabilme yapısını sürdürmesi olduğunu paylaştı.

Mehmet Aslan'a yeni görev! İrlanda Başbakanı ile Filistin'i görüştü AK Parti'nin kamp programı belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret açıklaması