Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde yeni rapor çıktı! Yazıcıoğlu'na suikast şüphesi

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni adli tıp raporu ortaya çıktı. Yeni raporda 2011 tarihli raporun oy birliğiyle yalanlandığı öğrenildi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde yeni rapor çıktı! Yazıcıoğlu'na suikast şüphesi
  • Kahramanmaraş'ta 2009 senesinde helikopterinin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerle ilgili Adli Tıp Kurumu tıbbi belgeleri tekrar inceledi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde yeni rapor çıktı! Yazıcıoğlu'na suikast şüphesi - Resim : 1

SUİKAST İHTİMALİ GÜÇLENDİ

  • 10 Haziran 2024 tarihli yeni raporda merhum Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin bulunduğu helikopterin düşürülme ve suikast ihtimalini güçlendirdiği öğrenildi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde yeni rapor çıktı! Yazıcıoğlu'na suikast şüphesi - Resim : 2

  • Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine inceleme yapan Adli Tıp Genel Kurulu 2011 yılındaki raporda geçen, 'kandaki karbondioksit oranı ölümden sonra da artar' ifadesini çürüttü.
  • Adli Tıp Genel Kurulu'nun 30 üyesinin oy birliğiyle imzaladığı raporda, "Ölüm sonrasında karboksihemoglobin oluşmaz" denildi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde yeni rapor çıktı! Yazıcıoğlu'na suikast şüphesi - Resim : 3

  • Konuyla ilgili Yazıcıoğlu'nun avukatlarının açıklama yapması bekleniyor.
Hamza Dağ'dan Özgür Özel'e: En borçlu 5 belediyeyi bir önceki dönem de CHP yönetti Özel'den Erdoğan'a SGK yanıtı Başkent'te deprem etkisi yaratan iddia! Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu'nun suratına kapattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tatil talimatı: Acele etmeyin, yasaların tümünü geçirin, çalışın