Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum'da öğretmen ve öğrencilerle buluştu

Bakan Tekin, Erzurum'da öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek önemli konuları değerlendirdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum'da öğretmen ve öğrencilerle buluştu

MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN, ERZURUM'DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'daki Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesinde öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret esnasında öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Tekin, müzik topluluğunun konserini dinleyerek onlarla keyifli anlar yaşadı.

ÖĞRETMENLİK KANUNU HAKKINDA DEĞERLENDİRMELER

Yapılan konuşmalar sırasında öğretmenler Öğretmenlik Mesleği Kanunu ile ilgili sorularını Bakan Tekin'e iletti. Tekin, "Bu düzenleme Meclisimizde değerlendirilecek. Yasalaşması halinde hemen uygulamaya geçeceğiz," şeklinde yanıt verdi.

E-OKUL SİSTEMİNDEN OTOMATİK SINIF BELİRLEME UYGULAMASI

Öğretmenler, bu yıl uygulamaya konulan ilkokul 1. sınıf şubeleri ile ortaokul 5. sınıf şubelerinin e-Okul sistemi üzerinden otomatik olarak belirlenmesi uygulaması için Bakan Tekin'e teşekkür etti.

İSTİŞARE VE DESTEK VURGUSU

Bakan Tekin, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dikkate alarak istişare kültürünü önemsediklerini belirtti ve "Tüm imkanlarımızla öğretmenlerimizin yanında olacağız," ifadesini kullandı.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Etkinlik sırasında Bakan Tekin, öğretmenlerden Yavuz Keleş, Sevcan Eser ve Yavuz Selim Yıldırım'a doğum günü sürprizi yaparak pasta kesmeyi ihmal etmedi.

SANAT SOKAKLARI VE ATÖLYELER GEZİLDİ

Bulanmaktan sonra Bakan Tekin, okulun sanat sokağını ve atölyelerini gezerek burada yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesi'nin öğretmen ve...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum Raci Alkır Güzel Sanatlar Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Kütahya'da Anma Töreni Murat Kurum Mansur Yavaş'ı kabul etti CHP Genel Merkezi önünde davullu, zurnalı eylem CHP Genel Başkanı Özgür Özel Mardin'de Nikah Şahidi Oldu