MHP'li eski başkan Enver Demirel'den Erdal Beşikçioğlu'na teşekkür

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun belediyeyi borçsuz devraldıklarını açıklamasından sonra MHP’li eski başkan Enver Demirel’den teşekkür açıklaması geldi.

MHP'li eski başkan Enver Demirel'den Erdal Beşikçioğlu'na teşekkür
  • Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, CHP Genel Merkezi'ndeki "İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği" Çalıştayı'na katıldı.

"BORÇSUZ TESLİM ETTİ"

  • ANKA'nın haberine göre Etimesgut Belediyesi'nin borcu olmadığı ifade eden Beşikçioğlu "Söylenecek bir şey yok. Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti. Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz" dedi.
  • Beşikçioğlu'nun açıklamaları sonrasında sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Demirel, Beşikçioğlu'na açıklamalarından teşekkür etti.

"DÜRÜST AÇIKLAMALARI İÇİN TEŞEKKÜR..."

Demirel'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle:

  • "Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışıyla; uyguladığımız mali disiplinle kendi kaynaklarımızla, borçsuz, faiz ödemeden; hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artan onlarca hizmet ürettik. Etimesgut Belediyesi gerçekleştirdiği onlarca tesise, hizmete rağmen borcu olmayan ve hizmet üretebilecek kaynağı olan Türkiye'nin ender belediyelerinden biridir.
  • Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Erdal Besikçioğlu'na "borçsuz belediye devraldıkları" yönündeki dürüst açıklamaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." 

Adalet Bakanlığı mülakatında torpil iddiaları Antalya Demre Belediyesinde 'sandalye krizi' Terör örgütü PKK'ya bir darbe daha Burcu Köksal sığınmacılara ait 5 iş yerini mühürledi