MHP'den Yerel Seçim için Ankara açıklaması! Cumhurbaşkanı ile Bahçeli bir araya gelecektir

31 Mart 2024'teki Yerel Seçimler için gözler Cumhur İttifakı'nın Ankara ve İstanbul adaylarına çevrildi. MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önümüzdeki günlerde aday için bir görüşme gerçekleştirebileceklerini dile getirdi.

MHP'den Yerel Seçim için Ankara açıklaması! Cumhurbaşkanı ile Bahçeli bir araya gelecektir

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, başkentte gazetecilerle bir araya geldi. Doğan, 4,5 yıldır Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olduğunu belirterek, "Maalesef 4,5 yıldır bırakın bir çivi çakılmasını, Ankara 15 yıl geriye gitmiştir. Önümüzdeki seçimlerde Ankaralıların bu zihniyete, bu hataya düşmeyeceğine eminim" dedi.

MHP'den Yerel Seçim için Ankara açıklaması! Cumhurbaşkanı ile Bahçeli bir araya gelecektir - Resim : 1

ANKARA ADAYI NASIL BELİRLENECEK?

Ankara'da gösterilecek adayla ilgili olarak Doğan, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı için önümüzdeki günlerde mutlaka bir araya geleceklerdir. Ortak bir kararla aday belirlenecektir" ifadelerini kullandı.

MHP'den Yerel Seçim için Ankara açıklaması! Cumhurbaşkanı ile Bahçeli bir araya gelecektir - Resim : 2

"YENİ 30 BİN ÜYENİN TAMAMI MUHALEFETTEN"

Doğan, 2 ayda 30 binin üzerinde üye kaydı yaptıklarını söyleyerek, "Genelde CHP, İYİ Parti, Genç Parti ve Zafer Partisi'nden üye alıyoruz. 30 binin tamamı muhalefet partilerinden" dedi.

Özel, kongrelerdeki kavganın sebebini açıkladı Kaftancıoğlu'ndan Bilge Yılmaz'a sert yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak İslam düşmanlığı karşısında tepkimizi ortaya koyuyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahıska Türklerini kabul etti