Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi bir ve iç içedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'nin 28.dönem 2.yasama yılında gazetecilerin sorusunu yanıtladı. Yerel seçimler hakkında konuşan Bahçeli, "Cumhur İttifakı kapsamında Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi bir ve iç içedir. Bu kararlı tutumu devam ettirecektir" dedi.

TBMM’nin 28. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış Toplantısı'na katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"TERÖRLE MÜCADELEDEKİ KARARLILIK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Atacağımız yeni adımlar sadece hazırlık, zaman ve ortam meselesidir. Bunun için, 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sözü, kulaklardan hiç eksik olmasın, diyoruz" sözü hatırlatılan Bahçeli, "Bu konuşmada, terörle mücadeledeki kararlı tutumunu ortaya koydu" dedi.

Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi bir ve iç içedir - Resim : 1

"HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

Emekli maaşı düzenlemesiyle ilgili de konuşan Bahçeli, "Cumhurbaşkanımız bunun üzerine çalışmalarını sürdürüyor. İleriki günlerde hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.

"CUMHUR İTTİFAKI İÇ İÇEDİR"

Yerel seçimlerde AK Parti ile MHP arasında ittifakına ilişkin soruya konuşan Bahçeli "Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi bir ve iç içedir. Bu kararlı tutumu devam ettirecektir" yanıtını verdi.

Bahçeli, "İstediğiniz bir il var mı?" sorusun ise, "Hayır, yok" diye yanıtladı.

Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi bir ve iç içedir - Resim : 2

"Grup başkanlığı yapmayacağım" Bakan Yerlikaya'ya 'geçmiş olsun' ziyareti Cumhurbaşkanı Meclis'e gelince Kemal Kılıçdaroğlu, Temel Karamollaoğlu ve HDP ayağa kalkmadı Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'ndan 'kıskanç' bakışlar...