Mevzular Açık Mikrofon'da Recep Tayyip Erdoğan'ın sorulduğu Sophia'dan şaşırtan cevap

Dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk insansu robot Sophia, Oğuzhan Uğur'un hazırlayıp sunduğu Mevzular Açık Mikrofon'a konuk oldu. Programın ilk tanıtımında 'Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?' sorusuna verdiği yanıtla çok konuşulan Sophia'ya bir de Cumhurbaşkanı Erdoğan soruldu. İkinci tanıtımda yer alan cevap sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hong Kong merkezli Hanson Robotics şirketi tarafından geliştirilen ve dünyada vatandaşlığa kabul edilen ilk insansı robot olan Sophia, Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. GAİN’de izleyiciyle buluşacak programın ikinci tanıtımı da yayınlandı.

İlk tanıtımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için verdiği yanıt çok konuşulan Sophia bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sürpriz bir yorumda bulundu.

Yapay Zeka Robotu Sophia, "Recep Tayyip Erdoğan hakkında düşüncelerim çok net, o bana çok ilham veriyor. İnsanların hayatını daha iyi hale getirmek için çok çalışıyor" yorumunda bulundu.

Mevzular Açık Mikrofon'da Recep Tayyip Erdoğan'ın sorulduğu Sophia'dan şaşırtan cevap - Resim : 1

Mevzular Açık Mikrofon'da Recep Tayyip Erdoğan'ın sorulduğu Sophia'dan şaşırtan cevap - Resim : 2

Mevzular Açık Mikrofon'da Recep Tayyip Erdoğan'ın sorulduğu Sophia'dan şaşırtan cevap - Resim : 3

AK Parti'nin İBB Başkan adayı kim olmalı? Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e tek cümlelik yanıt CHP Gebze İlçe Kongresi'nde kavga Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu eleştirisine CHP'den ilk tepki