Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu eleştirisine CHP'den ilk tepki! İnsafsızca

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybeden Millet İttifakı'nda gerilim her geçen gün artıyor. 6'lı masa dağılırken, İYİ Parti'den CHP'ye tepkiler devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu adeta topa tuttu. CHP eski Milletvekili Gürsel Tekin ise "CHP'nin hedef tahtasına oturtulması insafsızca" diyerek cevap verdi.

Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu eleştirisine CHP'den ilk tepki! İnsafsızca

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedilmesine yönelik yaptığı eleştirilere CHP'den cevap geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı liderlerini topa tutan Akşener'e ilk tepki CHP eski Milletvekili Gürsel Tekin'den geldi.

Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu eleştirisine CHP'den ilk tepki! İnsafsızca - Resim : 1

AKŞENER KILIÇDAROĞLU'NUN TOPA TUTTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kaybettikleri 28 Mayıs seçimleriyle ilgili ilk kez konuştu. Yerel seçimler öncesinde yol haritasını açıklayan Akşener, yenilgiyle ilgili CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu suçladı.

"Ama ne yazık ki koltuğundan başka bir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık. Tüm çabalarımıza rağmen 2023 seçimindeki yenilgiyi önleyemedik." diyen Akşener, yerel seçimlerle ilgili olarak, "İYİ Parti olarak kendi kadrolarımızla seçimde olacağız. Her birimiz ayrı ayrı seçimlere girelim. Biz varız!" ifadelerini kullandı. 

Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu eleştirisine CHP'den ilk tepki! İnsafsızca - Resim : 2

CHP'DEN AKŞENER'E CEVAP GECİKMEDİ

CHP eski Milletvekili Gürsel Tekin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tepkilerine cevap verdi.

CHP'nin hedef tahtasına oturtulmasını "insafsızca" diyerek eleştiren Tekin, "Akşener'in CHP'ye yönelik konuşması beni çok şaşırttı" dedi.

Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu eleştirisine CHP'den ilk tepki! İnsafsızca - Resim : 3

CHP eski Milletvekili Gürsel Tekin, TV100 ekranlarında Akneşer'in tepkisini eleştirdi.

Tekin, "Millet iradesi ile seçilmiş her parti bakanlığı hak eder cümlesini İYİ Parti aylarca tartıştı. Bugün Akşener'in CHP'ye yönelik konuşması beni çok şaşırttı. Partimizdeki arkadaşların mezhepleri, siyasal düşünceleri tartışıldı, biz ibadetten yoksunuz, camiye girdiğimizde hangi safta duracağımız tartışması bile oldu. CHP'nin Genel Başkanı dahil olmak üzere ana kadrodaki yetkin, etkin isimlerin hiçbir tanesi bile bunlara yanıt vermedi. Asla Akşener'i de ve İYİ Parti'deki arkadaşımızı da tartıştırmadı. CHP'nin hedef tahtasına oturtulması insafsızca eleştirilerdir." şeklinde konuştu.

Ankara ve İstanbul'da AK Parti'nin zaferi yakın Karamollaoğlu, "Mitingde 7 kişi konuşur mu ya?" Hamza Dağ İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan Malazgirt Zaferi'nin 952. yıldönümünde Malazgirt'e gitti