Meral Akşener seçimlere tek gireceğini açıkladı Enver Aysever kin kustu: Kafayı tırlatmış kepaze faşist

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'her yerde aday çıkaracağız' çıkışı gündeme bomba gibi düştü. CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın üzerini çizen Akşener, "İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Belki bizimki seçilecek. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık" açıklamasını yaptı. Akşener'in sözleri sonrası gazeteci Enver Aysever adeta çılgına döndü.

Meral Akşener seçimlere tek gireceğini açıkladı Enver Aysever kin kustu: Kafayı tırlatmış kepaze faşist

14-28 Mayıs seçimleri sonrası İYİ Parti ve CHP arasındaki restleşmeler sürerken, Meral Akşener yerel seçim için hamlelerini CHP'ye kapıyı kapatarak başladı. Yerel seçimlere tek başına gireceklerini ve ittifak yapmayacaklarını açıklayan Akşener, üçüncü yol ittifakı için de Muharrem İnce ile Ankara'da bir araya geldi.

Meral Akşener seçimlere tek gireceğini açıkladı Enver Aysever kin kustu: Kafayı tırlatmış kepaze faşist - Resim : 1

Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da kendi adayları ile gireceğini dile getiren Meral Akşener, "Biz her yerde ayrı gireceğiz. Ankara dahil. İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Belki bizimki seçilecek. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık" açıklamasını yaptı.

Meral Akşener seçimlere tek gireceğini açıkladı Enver Aysever kin kustu: Kafayı tırlatmış kepaze faşist - Resim : 2

AKŞENER İZMİR ADAYINI AÇIKLADI

Meral Akşener, İzmir'de de CHP ile ortak aday çıkartmayacağını açık açık ilan etti. Ümit Özlale'nin ismini verdi. Akşener, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ümit Özlale ile çalışıyoruz. Kendisi de aday olduğunu biliyor" dedi.

Meral Akşener seçimlere tek gireceğini açıkladı Enver Aysever kin kustu: Kafayı tırlatmış kepaze faşist - Resim : 3

 Söz konusu açıklamaları değerlendiren CHP yandaşı gazeteci Enver Aysever, Akşener'i hedef alan oldukça sert açıklamalar yaptı.

Meral Akşener seçimlere tek gireceğini açıkladı Enver Aysever kin kustu: Kafayı tırlatmış kepaze faşist - Resim : 4

AKŞENER'E SERT SÖZLER: KAFAYI TIRLATMIŞ KEPAZELİĞİN SON NOKTASI

Akşener'i 'kafayı tırlatmış ve kepaze' olarak niteleyen Aysever, "Bugün aldığım en iyi haber bu. Akşener ve şürekası yüzde 1-2 oy alamayacak ve tarihe sürüklenip kaybolup gidecek." dedi.

Meral Akşener seçimlere tek gireceğini açıkladı Enver Aysever kin kustu: Kafayı tırlatmış kepaze faşist - Resim : 5

"KİMDEN İNTİKAM ALIYORSA HER YERDEN ADAY ÇIKARACAĞIZ DİYOR"

Sözlerinin devamında Akşener'e 'faşist' diyen Aysever, "Akşener kimden intikam alıyorsa 'her yerden aday çıkaracağız' diyor." diye konuştu.

Meral Akşener seçimlere tek gireceğini açıkladı Enver Aysever kin kustu: Kafayı tırlatmış kepaze faşist - Resim : 6

"AKŞENER SOLCU KATİLLERİNİN İÇİNDEN GELİYOR"

Aysever, konuya ilişkin şunları söyledi:
"Gelelim Akşener meselesine... Kepazeliğin son noktası. Meral Akşener, kafayı iyice tırlatmış vaziyette görünüyor. İzmir'de adayımız Ümit Özlale, her yerde aday çıkaracağız diyor. Bugün aldığım en iyi haber bu.

Meral Akşener seçimlere tek gireceğini açıkladı Enver Aysever kin kustu: Kafayı tırlatmış kepaze faşist - Resim : 7

Meral Akşener ve şürekası yüzde 1-2 oy alamayacak ve tarihe sürüklenip kaybolup gidecek. Akşener'e iyilik yaptığı için Kılıçdaroğlu binbir hakarete maruz kaldı. Şimdi o da ben ne halt ettim diyecek. Bu hanımefendinin geçmişte 'asena' olduğu, ülkücü hareketin bütün sorumluluklarını taşıdığı, faşist harekete çok yakın olduğu solcu katillerinin de içinden geldiğini bilmeyen yoktur. Akşener kimden intikam alıyorsa her yerden aday çıkaracağız diyor."

Ağıralioğlu Akşener'i yalanladı! Topa tuttu Meral Akşener'den Muharrem İnce'ye ziyaret Tunç Soyer'den Meral Akşener'e İzmir cevabı! Ünlü isim Başkan'ın yanında adaylığını açıkladı