Meral Akşener, Resmi Gazete'de yayımlanan KDV zamlarına tepki gösterdi

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan, yarın uygulamaya girecek olan KDV oranlarındaki artış ve maktu harçlara gelen yüzde 50'lik zamma muhalefet partilerinden tepki gelmeye başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Her şeye gelen zamlarla maaşlar daha yatmadan erimeye devam ediyor" dedi.

Meral Akşener, Resmi Gazete'de yayımlanan KDV zamlarına tepki gösterdi

Memleketimizde adı konmamış bir IMF programı uygulanıyor. Her şeye gelen zamlarla maaşlar daha yatmadan erimeye devam ediyor. Bütçe açığını, tüm yükü milletin sırtına bindirerek kapatamazsınız. Kemer sıkılacaksa önce israfı, şatafatı bırakıp kendiniz kemer sıkın da görelim!

Resmi Gazete kararlarına göre KDV oranlarında artışa gidildi, maktu harçlara yüzde 50 zam geldi, yurt dışından getirilen telefonların izin bedeli ise 20 bin TL oldu.

"ADI KONMAMIŞ BİR IMF PROGRAMI"

Zamlar sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener'den bir paylaşım geldi.

Akşener, "Memleketimizde adı konmamış bir IMF programı uygulanıyor. Her şeye gelen zamlarla maaşlar daha yatmadan erimeye devam ediyor. Bütçe açığını, tüm yükü milletin sırtına bindirerek kapatamazsınız. Kemer sıkılacaksa önce israfı, şatafatı bırakıp kendiniz kemer sıkın da görelim" ifadelerini kullandı.

CHP'de danışmanlık krizi! 'Atandım' diyen Ulukuş'a yalanlama geldi Muharrem İnce'nin kilo verdiği son hali korkuttu İmamoğlu'nun 'hani her şey güzel olacaktı' sorusuna cevabı 'Kıskan da çatla' oldu CHP'li İlhan Cihaner: Kurultayda Kılıçdaroğlu'na karşı aday olacağım