Meral Akşener hapşırdı, partililer alkış tuttu! O anlar sosyal medyanın diline düştü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştuğu esnada hapşırdı. Bu sırada partililerin alkışlaması ise sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Birçok kişi, 'hapşırsa alkış tutuyorlar' diyerek İYİ Partilileri 'şakşakçı' olmakla itham etti.

Partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulunduğu esnada hapşıran Meral Akşener, partililer tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Meral Akşener hapşırdı, partililer alkış tuttu! O anlar sosyal medyanın diline düştü - Resim : 1

Anka'nın paylaştığı o anlar "hapşırsa bile alkışlıyorlar" yorumlarını da beraberinde getirirken birçok sosyal medya kullanıcı İYİ Partilileri 'şakşakçı'lıkla itham etti.

Meral Akşener hapşırdı, partililer alkış tuttu! O anlar sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2

Öte yandan, Akşener toplantı çıkışında bir gazetecinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yarın gerçekleştirecekleri görüşmeye ilişkin sorusunu, "Sayın Özgür Özel randevu istedi, ben de verdim." şeklinde yanıtladı.

Kaynak: haberet.com

Gültekin Uysal Kemal Kılıçdaroğlu'nu yeni ofisinde ziyaret etti İmamoğlu'ndan 'Yeniden İstanbul' yanıtı Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü Cumhurbaşkanı'ndan muhalefete Organize İşler göndermesi