Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: İzmir'den bir ilçe istedim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayında CHP'ye eleştirilerde bulundu. İnce, istediği belediyeyi itiraf ederek, "Yahu siz Babacan'a 15 vekil verirken iyi de Muharrem İnce'ye bir ilçe belediye başkanlığı mı vermediniz? Ayıp değil mi?" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: İzmir'den bir ilçe istedim
  • Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sözcü TV'de katıldığı bir canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İnce, eski partisi CHP'den istediği belediyeyi de açıkladı.
  • İnce, CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in açıklamalarına yanıt verdi. İnce, konuyla ilgili "Sayın sözcünün üç önemli iddiası var burada. Diyor ki, 'İzmir'den metropol ilçe, parti tabanımız kabul etmedi bu isteği, Muharrem İnce eleştirilerini, istediği verilmeyince yapmaya başladı'. Bunlara tane tane cevap vereyim, milletimizin de vicdanına bırakayım. Eğer gönül gözü kapalı değilse milletimizin beni anlayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"BİR İLÇE İSTEMİŞİM"

İnce, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Bir ilçe istemişim. Bir ilçe istemişsem çok sembolik bir şey istemişim. Koca parti, eğer İstanbul'dan dahi istememişse, 'İzmir'den bir ilçe verin' demişse sizin hemen vermeniz lazımdı zaten. Bugünkü açıklaması var Ali Babacan'ın. CHP'nin verdiği 15 vekil sorusuna yanıt: 'Aşırı ısrar üzerine kabul ettik.' Yahu siz Babacan'a 15 vekil verirken iyi de Muharrem İnce'ye bir ilçe belediye başkanlığı mı vermediniz? Ayıp değil mi?"
AK Parti'den oy pusulası sıralamasına ilişkin açıklama MHP 55 belediye başkanı adayını daha açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Uluslararası Adalet Divanı' açıklaması İşte AK Parti'nin İzmir için yazdığı yerel seçim şarkısı