Meclis'te DEM Partili vekile yumruk atmıştı! Olayın ardından ilk kez konuştu

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, TBMM'de DEM Partili Ali Bozan'a attığı yumrukla ilgili ilk kez konuştu. Karaismailoğlu,

  • DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'a AK Parti sıralarına yönelik söylediği hakaretler sonrasında yumruk atan eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu olayla ilgili ilk kez konuştu.

TOPLANTIDA O ANLAR İZLETİLDİ

  • Adil Karaismailoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda 24 Temmuz günü çıkan tartışmada DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'a çıkan tartışmada yumruk atmıştı.
  • Bugün Trabzon'da partisinin düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılan Karaismailoğlu için bir video hazırlandı.
  • TBMM'de yaşanan olayın görüntülerinin de yer aldığı videonun ardından kürsüde konuşma yapan Karaismailoğlu, "Keşke olmasaydı" dedi.

 "OLMAMASI GEREKEN ŞEYLER AMA..."

Eski bakan, "Sabrın bir sınırı oluyor... Maalesef olmaması gereken şeyler. Ama sebebi ve sonucu belli olan bir şey. Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor. Keşke olmasaydı" ifadelerini kullandı.

Dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyen Süleyman Soylu: Namusumuzu yolda bulmadık AK Partili isimden Özgür Özel’e uyarı Nebi Hatipoğlu'dan Özgür Özel'e cevap Soylu, dokunulmazlığının kaldırılması için başvurdu